Forside * Nyheder

500.000 nye husstande får adgang til Norlys

-

En ny aftale giver Norlys adgang til store dele af Sjælland og Lolland-Falster, og koncernen er nu meget tæt på at kunne sælge tv og internet til hele landet.

Flere end 500.000 husstande får nu mulighed for at vælge tv eller internet fra Stofa, som er en del af Norlys.

En ny aftale mellem Norlys og Fibia betyder nemlig, at Norlys fra d. 29. juni får adgang til Fibias net. Det betyder, at Norlys nu kan sælge tv og internet i de områder, hvor Fibia har gravet fibernet ned.

Annonce:

– Med den her aftale bliver vi for alvor synlige på Sjælland, hvilket vi længe har ønsket. Det betyder også, at vi nu er meget tæt på indfri vores ambition om at kunne sælge tv og internet til hele Danmark, siger Sune Nabe Frederiksen, direktør i Norlys’ digitale forretning.

Norlys leverer i dag allerede tv og internet til 850.000 husstande, og får nu adgang til 350.000 husstande på Sjælland og Lolland-Falster, mens de resterende 150.000 husstande på Fibias net ligger i Jylland.

Nogle af de større byer på Fibias sjællandske net tæller blandt andet Køge, Roskilde, Slagelse og Holbæk, mens det i Jylland blandt andet er Aarhus, Horsens, Hedensted og Grenaa.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.