Forside Nyheder

Plex annoncerer afskedigelser som følge af udfordringer på reklamemarkedet

-

Plex, den populære medieserversoftwarevirksomhed, har haft en hård uge med annonceringen af, at de vil afskedige 20 % af deres arbejdsstyrke. CEO for Plex, Keith Valory, har placeret skylden for nedskæringerne på et uforudsigeligt reklamemarked.

Nyheden om afskedigelserne hos Plex spredte sig først på sociale medier mandag, og senere fik The Verge fat i et memo fra CEO’en, der annoncerede nyheden via Slack.

Annonce:

Ifølge rapporten har Plex fjernet 37 stillinger på tværs af virksomheden som en del af deres bestræbelser på at “betydeligt reducere personalets omkostninger” og opnå lønsomhed inden for 18 måneder.

Plex planlægger også at ændre deres produktplan og omstrukturere deres aktiviteter inden for fire hovedproduktområder og delte tjenester, rapporterer The Verge.

 

Siden 2019 har Plex tilbudt en gratis, reklameunderstøttet streamingtjeneste som en del af deres populære medieserversoftware. The Verge rapporterer, at det netop denne strategi, der har vist sig at være en udfordring for Plex.

Plex’ annonceforretning er blevet “betydeligt påvirket” af nedgangen på de globale annoncemarkeder, udtaler Valory, og tilføjer, at “desværre kan vi ikke forudsige, hvor længe annoncemarkederne og priserne vil forblive deprimerede og ustabile.”

Plex’ medieserversoftware er gratis tilgængelig på næsten alle platforme. Derudover tilbyder de “Plex Pass”, et valgfrit premium-abonnement til 4,99 USD pr. måned, som giver adgang til en række funktioner for power brugere. Plex Pass kan også købes til en årlig pris på 39,99 USD eller en livstidsplan til 119,99 USD.

Annonce:
Forrige artikel500.000 nye husstande får adgang til Norlys
Næste artikelAsus afslører Zenfone 10: Et kompakt flagskib med imponerende specifikationer
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.