Forside * Featured

Apple hæver priser på iCloud+ med op til 30%

-
Foto: recordere.dk

Det mindste og det største iCloud-abonnement stiger i pris

Apple har annonceret en prisforhøjelse på deres populære skybaserede opbevaringstjeneste, iCloud+

Under den nye prisstruktur vil 50GB-pakken, som tidligere kostede 7 kroner per måned, nu koste 9 kroner per måned. Dette repræsenterer en stigning på næsten 30%

Annonce:

Derimod forbliver prisen for 200GB-pakken uændret, idet det fortsat vil koste 25 kroner per måned.

Brugere, der benytter den store 2TB-pakke, vil også se en betydelig prisstigning. Denne pakke vil nu koste 89 kroner per måned, op fra 69 kroner per måned. Dette er en stigning på næsten 30% og vil sandsynligvis have en indvirkning på de brugere, der er afhængige af store mængder cloudopbevaring.

Prisændringen er planlagt til at træde i kraft fra næste måned. Brugere af iCloud+ opfordres til at gennemgå deres nuværende abonnement og gøre de nødvendige justeringer i overensstemmelse med de nye priser. Brugerne vil kunne gøre dette via deres iCloud-indstillinger på deres Apple-enheder.

Denne udvikling kommer som en overraskelse for mange, da det er en af ​​de første store prisforhøjelser fra Apple på deres skybaserede tjenester i flere år. Det vil være interessant at se, hvordan forbrugerne reagerer på denne prisændring, og om det vil have nogen indflydelse på Apples markedsandel inden for cloudopbevaringstjenester.

 

Danske priser på iCloud

  • 5 GB: Gratis (uændret)
  • 50 GB: 9 kr/måned (tidl. 7 kr)
  • 200 GB: 25 kr/måned (uændret)
  • 2 TB: 89 kr/måned (tidl. 69 kr)

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.