Forside * Featured

HBO Max: Undskyld for vores forvirrende prisstigning

-

HBO Max kan godt se deres orientering om prisstigning har forvirret mere end godt er, og har nu sendt undskyldning ud til alle kunder med 50% rabat-aftale.

HBO Max lægger sig fladt ned og undskylder forvirringen til de af deres kunder som har en 50% for life aftale. I et netop udsendt brev til de kunder skriver HBO Max.

Annonce:

Hej…

I går modtog du en e-mail om en prisstigning på HBO Max, der indeholdt forkerte oplysninger. Accepter venligst vores undskyldninger og se nedenfor for den korrekte e-mail om prisændringen på dit livslange rabattilbud.

Fra din næste fornyelsesdato efter 13. juli 2023 ændres din månedlige abonnementspris under tilbuddet 50% rabat resten af livet fra 39,50 kr./md. til:

44,50 kr./md.

Din første betaling med den nye pris sker den 26.07.2023

Vi har også opdateret vores brugervilkår for HBO Max. Du bedes læse vilkårene igennem. Ændringerne træder i kraft på samme tid som prisændringen. Find mere information nedenfor.

Gælder mit tilbud med 50% rabat på HBO Max stadig for den nye månedspris?

Ja, den gør! Din rabat på 50% gælder for den gyldige månedspris på HBO Max. Denne kan ændres løbende i overensstemmelse med vores brugervilkår, så længe du beholder dit abonnement og overholder tilbuddets betingelser.

Hvorfor ændres prisen på mit abonnement?
Vi hæver månedsprisen som følge af de stigende priser på produktion og indkøb af indhold samt produktudvikling, så vi fortsat kan investere i det kvalitetsindhold og den produktoplevelse, vi gerne vil kunne tilbyde vores kunder.

Hvornår stiger prisen på mit abonnement?

Din første betaling med den nye pris på 44,50 kr./md. sker på din næste fornyelsesdato efter 13. juli 2023. Hvis du ikke ønsker at fortsætte dit abonnement til den nye pris, kan du ændre eller afmelde dit abonnement når som helst inden den dato i abonnementsindstillingerne på din HBO Max-konto.

Med det nye brev fra HBO Max er det nu helt klart at alle med 50% rabat aftale kun skal betale 44,50 kr./md.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.