Forside * Nyheder

HMD Global lancerer den reparationsvenlige Nokia G42 5G

-

Med den nye Nokia G42 5G kan du skifte både skærm, batteri og opladerport med prisvenlige reservedele fra iFixit, så din telefon kan leve så længe som muligt

Den nye Nokia G42 5G er udviklet med fokus på at kunne repareres af brugeren selv. Både skærm, batteriet og opladningsporten – de tre elementer på en smartphone, som oftest går i stykker eller nedslides – kan alle skiftes med dele fra iFixit, en virksomhed med speciale i reparation og reservedele til tech-produkter.

Annonce:

Ud over det store fokus på reparationsvenlighed, kommer Nokia G42 5G også i årets farve. Digital Lavender er udvalgt af trend-eksperterne WSGN til at være 2023’s gennemgående farve. Telefonen kommer ligeledes med et bagcover i 65 procent genanvendt plastik og i en 100 procent FSC-certificeret indpakning.

”Hvis man vil være med på beatet, så hjælper den nye Nokia G42 5G med den helt rigtige farve i år. Og oveni det flotte design, så er det også et naturligt næste skridt for os i forhold til vores plan at skabe mere reparationsvenlige produkter som en del af vores designstrategi,” siger Lars Silberbauer, CMO hos HMD Global i en pressemeddelelse til recordere.dk

 

Kommer med Snapdragon 480+

Uanset som du er storforbruger af dit data-abonnement eller blot tjekker dine beskeder engang i mellem, giver 5G-forbindelsen, der er drevet af Qualcomm Snapdragon 480+ 5G Mobile Platform, dig den perfekte forbindelse. Og med masser af hukommelse, lagerplads og intelligent baggrundsoptimering kan du skifte problemfrit mellem forskellige apps.

50 MP-kameraet fungerer sammen med HMD Globals billedbehandling AI til at fange klare billeder selv under sværere forhold. Portrættilstand bringer dit fokuspunkt i rampelyset, mens nat-tilstand hjælper med kvalitetsbilleder efter mørkets frembrud, som alle kan ses på den 6,56″ HD+ skærm. Og med OZO 3D lydoptagelse lyder dine videoer lige så godt, som de ser ud.

 

Lang batterilevetid

Med et 5000 mAh batteri og batterilevetid på op til tre dage på en enkelt opladning, vil dit Nokia G42 5G-batteri bevare 80% af sin oprindelige kapacitet efter 800 fulde opladningscyklusser – det svarer til cirka fire års opladninger.

Som alle Nokia-telefoner er Nokia G42 5G bygget til at holde og er blevet grundigt testet for at klare hverdagens strabadser. Den slags gør sig også gældende på software-siden, hvor den vil modtage 3 års månedlige sikkerhedsopdateringer og 2 års OS-opgraderinger, for at sikre de bedst mulige oplevelse over længere tid.

Med Android 13 har du mere kontrol over, hvilke oplysninger apps kan og ikke kan få adgang til, herunder specifikke billeder, videoer og udklipshistorik. Med op til 3 års månedlige sikkerhedsopdateringer behøver du ikke bekymre dig om “forældet beskyttelse” foreløbigt.

Pris og levering

Nokia G42 5G i So Purple og So Grey er tilgængelig fra udvalgte forhandlere i dag med 6 GB hukommelse og 128 GB lagerkonfigurationer til 1.999 kr.

At-home Fit Kits og reservedele til Nokia G42 5G er tilgængelige på iFixit.com i Danmark, herunder display, batteri og opladningsport.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.