Forside Indhold og distribution Film

Kunder mangler købefilm efter Blockbuster salg

-

Film købt af kunder mangler efter SF Anytime’s overtagelse af Blockbuster

Efter Blockbuster (tidl. Nuuday) er blevet opkøbt af SF Anytime, er der flere kunder som har mistet adgang til film og serier som de havde købt.

Annonce:

Dermed er spørgsmålet om hvorvidt man rent faktisk ejer de film som man “køber” digitalt blusset op igen. Filmtjenesterne kalder det et køb, men i praksis er det en permanent leje sålænge tjenesten kan vise det indhold.

Flatpanels har undersøgt hvor de film er blevet af, og om der er en chance for at de vender tilbage.

SF Anytime bekræfter at der er film og serier som kunder hos Blockbuster ikke har adgang p.t.

I forhold til det katalog som tjenesten havde da den var ejet af Nuuday, så manglede der omkring 1.500 film og omkring 4.000 serieafsnit, dengang købsaftalen blev underskrevet tilbage i marts måned. Altså film og serier som lå tilgængelig på den danske Blockbuster, men som SF Anytime ikke havde i deres bagkatalog.

“Vi har arbejdet utrolig hårdt på at forene Nordens to største filmtjenester i løbet af foråret for at kunne tilbyde vores kunder det absolut bedste udvalg”, fortæller Peter Öhman, Indholdschef på SF Anytime/Blockbuster, til Flatpanels, og fortsætter:

“Da vi købte Blockbuster i marts, var der 1.500 film og omkring 4.000 afsnit af tv-serier, som SF Anytime manglede. Vi arbejder intensivt på at hente de titler, der mangler i vores filmbibliotek, og sigter mod at få det løst i løbet af sommeren”.

Selskabet henviser til deres side for kommende titler, hvor man kan se, hvilke nye og gamle film der snart bliver tilføjet til kataloget.

Hvis danske kunders købte film stadig ikke er dukket op efter sommeren, har Blockbuster lovet at kompensere købet.

“Hvis en kunde stadig mangler nogen titel, vil vi kompensere dem. Vores ambition er at tilbyde vores kunder det mest komplette filmkatalog på det nordiske marked”, slutter Peter Öhman overfor Flatpanels.

 

Annonce:
Forrige artikelZuck vs Musk: Den næste store sportsevent?
Næste artikelHovedstaden i bund på hurtigt internet
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.