Forside Nyheder

Zuck vs Musk: Den næste store sportsevent?

-
(Foto: AI-genereret med Imagine.art)

Handsken er kastet, i hvert fald virtuelt, i en eskalerende ordkrig mellem de to tech-bosser, der måske kan ende med en tur i ringen.

Hvor ville det dog være rart, hvis vi havde sociale medier til rådighed, hvor folk ikke kastede med mudder og svinede hinanden til hele tiden. Men det ser ikke ud til at blive tilfældet i den nærmeste fremtid.

For når selv topcheferne for to af de største sociale medie-selskaber i verden ikke kan lade være med at provokere hinanden på diverse platforme, er der vist ikke meget håb om fredelig sameksistens på denne del af nettet.

Annonce:

Men så kan man måske håbe på noget andet. For eksempel at de to chefer ville hoppe ind i en boksering med bur omkring og tæve løs på hinanden, indtil en af dem overgiver sig eller ligger bevidstløs på kanvassen.

(Foto: AI-genereret med Imagine.art)

Den mulighed er netop kommet en lille smule tættere på, efter provokationerne er fløjet frem og tilbage mellem Mark Zuckerberg og Elon Musk. Zuck lod for nylig bordet fange, da Musk opfordrede ham til en ’cage match’.

Det hele startede i sidste måned, da det rygtedes, at Meta forbereder (endnu) et alternativ til Twitter, der ifølge Metas produktchef Chris Cox er en reaktion på, at ”indholdsskabere og offentlige personer gerne vil have en platform, der ledes rationelt”. Den nye platform skulle efter sigende komme til at hedde ’Threads’.

”Send mig lokationen”

Til det skrev Musk på sin egen platform:” Jeg er sikker på at hele verden ikke kan vente på at blivev trykket ned under Zuck’s tommelfinger uden nogle alternativer. Men i det mindste bliver det et rationelt alternativ. Et kort øjeblik var jeg ellers lige bekymret for det modsatte”. En Twitter-bruger bemærkede, at Musk måske lige skulle passe lidt på, fordi Zuckerberg angiveligt er begyndt at dyrke Jiujitsu.

Det var denne sidste bemærkning, der fik Musk til at foreslå en tur i ringen: ”Jeg er klar på en cage match, hvis han er LOL”. Til det havde mark Zuckerberg et meget kortfattet, nærmest hemmelig agent-agtigt svar sent i går: ”Send mig lokationen”. En talsmand for Facebook vil ikke afvise, at Zuck mente det alvorligt og siger blot at ”nyhedshistorien taler for sig selv.

Det kunne gå hen og blive noget af det mest underholdende TV, vi længe har set, selvom sådan en kamp kunne blive ganske kort. Elon Musk er en hel del højere end Mark Zuckerberg, men omvendt har Zuckerberg vundet flere Jiujitsu-turneringer og har i et stykke tid været i skarp MMA-træning. Ifølge Musk selv træner han aldrig udover at kaste sine små børn op i luften.

Mark Zuckerberg svarer på Elon Musks provokation med et screenshot og en kort bemærkning på Instagram (Foto: Mark Zuckerberg/Instagram)

Dertil kommer at Zuckerberg er 39 og Musk er 52. Musk siger dog at han har et hemmeligt våben, som han kalder ’The Walrus’ – hvalrossen: ” Jeg har den her finte, jeg kalder ”hvalrossen”, hvor jeg bare lægger mig på tværs af min modstander og ikke foretager mig noget”, skrev han på Twitter. Denne sidste bemærkning kom efter Musk havde foreslået den lokation, Zuckerberg efterspurgte: ”Vegas octagon”.

Hvis Las Vegas bliver lokationen og der vælges en ottekantet ring, kan det stort set ikke undgås, at en eventuel kamp bliver i UFC-regi. UFC-chefen Dana White har formentlig allerede rakt ud til de to topchefer med et godt tilbud, men der er formentlig stadigvæk et godt stykke vej, før vi ser Zuck og Musk iklædt shorts, bar overkrop og tandbeskytter.

Annonce:
Forrige artikelGuide: Intelligente ure og vejen til bedre sundhed
Næste artikelKunder mangler købefilm efter Blockbuster salg
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.