Forside Nyheder

Technics klar med nye AZ40 in-ear

-

Technics lancerer nu de nye konoakte in-ear EAH-AZ40M2

I dag annoncerede Technics lanceringen af deres nye kompakte og lette in-ear, EAH-AZ40M2.

Annonce:

Som en del af Technics’ True Wireless-portefølje fuldender EAH-AZ40M2 sammen med de nyligt frigivne EAH-AZ80 og EAH-AZ60M2 mærkets udvalg, hvor de tilbyder god lydkvalitet med aktiv støjreduktionsteknologi.

Se også, TEST: Technics AZ80 – Den nye konge af in-ear hovedtelefoner med aktiv støjreduktion

Technics fortæller at deres ingeniører i serien har fokuseret på alle aspekter af lyd – drivere, akustik, mekanisk struktur og digital signalbehandling – for at sikre, at du kan høre hver sang eller telefonopkald med klarhed.

Dette med muligheden for at skifte fra musik til aktiv støjreduktion uden afbrydelser, smidigt skift mellem op til tre enheder med Bluetooth Multipoint-forbindelse.

 

 

Technics Signature Clear Sound

De nye EAH-AZ40M2-ørepropper tilbyder ifølge producenten den højkvalitetslyd, som Technics er blevet kendt for i løbet af deres 55-årige historie.

Ørepropperne har en 6 mm driver, der leverer klar lyd med en følelse af rækkevidde og dybde.

å trods af det kompakte design rummer øretelefonerne en akustisk kontrolkammer, der optimerer luftstrømmen for naturlig klingende vokaler og andre mellemtoner, en kraftig bas og en harmoniser, der udjævner diskant for at skabe et dynamisk lydområde med mindre forvrængning.

Resultatet er ifølge Technics en rig, engagerende og rummelig lyd med glatte og detaljerede højdepunkter, der giver dig mulighed for at høre hvert eneste detalje.

Derudover understøtter EAH-AZ40M2 High-Resolution Audio Quality med Bluetooth og LDAC-teknologi.

Leveres i sort, sølv og rosa guld finish.

Pris

Technics EAH-AZ40M2 koster kr. 1.399,-

 

Annonce:
Forrige artikelSlut med langbølge radio hos DR
Næste artikelBlockbuster dropper klippekortet og sælger tickets i stedet
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.