Forside * Nyheder

Danskernes mobilforbrug rammer nye højder under Vingegaards Tour

-
Image by jacqueline macou from Pixabay

Det er sommer, og mange danskere er på ferie. Men deres mobilvaner tager de med sig. Især, når det gælder det mest prestigefyldte cykelløb i verden, Tour de France. Jonas Vingegaards bemærkelsesværdige enkeltstart i går har fået danskernes hoveder ned i mobilskærmene som aldrig før, også selvom de er i udlandet.

Den danske cyklist sensationelt formåede at sætte sin slovenske rival, Tadej Pogacar, på plads. Resultatet: nye datarekorder hos mobilselskabet Telenor, oplyser netværkschef Jens Gram Larsen.

“På alle løbsdagene er dataforbruget toppet meget tidligere på dagen. I går slog vi alle rekorder, da forbruget steg med 130 procent, da Vingegaard kørte afsted klokken 17,” udtaler han. Dette bidrog til en dagsrekord for selskabet, med det højeste dataforbrug på én dag blandt kunderne i udlandet.

Annonce:

Vingegaards præstationer er ikke gået ubemærket hen, hverken i Danmark eller i udlandet. Den franske sportsavis L’Equipe hyldede ham med ordene “Fra en anden planet”, mens den belgiske Wielerflits skrev “Det gule jagerfly Jonas Vingegaard skriver Tour-historie med unik tidskørsel.”

Dette var Vingegaards tredje etapesejr i Tour de France og den 27. etapesejr til en dansker gennem tiderne. Denne historiske præstation har tydeligvis fået danskere verden over til at følge med i hvert eneste pedaltråd.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.