Forside * Fokus

Apple iPhone event d. 12/9

-

Apple har udsendt invitation til event d. 12. september 2023

Næste Apple-event afholdes tirsdag d. 12. september kl. 19:00 dansk tid. Det har Apple netop bekræftet i invitationer sendt ud til medier her til aften.

Annonce:

Der er her at Apple ventes at afsløre iPhone 15-modellerne.

Titlen for eventet er ‘Wonderlust’, som kan oversættes til ‘Eventyrlyst’, og billedet på invitationen viser de farver som er rygtet til de forventede nye titanium-udgaver af iPhone 15 Pro-serien. Det er hhv. lys grå, mørk grå og blå.

 

Nu kommer USB-C, men er alle lige hurtige?

En markant nyhed i årets iPhone-udgave er introduktionen af USB-C. iPhone 15 ventes for første gang at være udstyret med denne populære port i stedet for Apples særlige Lightning-forbindelse. Dette skridt er ikke uventet, især da Apple sidste år meddelte deres overgang til USB-C for at overholde EU’s forestående regler.

Selvom der er meldinger om, at alle iPhone 15-varianter vil indeholde USB-C, mener Apple-eksperten Ming-Chi Kuo, at det kun er Pro og Pro Max modellerne, der vil nyde godt af de hurtigere dataoverførselshastigheder. Disse topmodeller vil være udstyret med “mindst” USB 3.2 eller Thunderbolt 3. Til sammenligning vil standard iPhone 15 og 15 Plus kun supportere USB 2.0, ifølge Kuo. Uafhængigt heraf fremhæver 9to5Mac, at alle iPhone 15-versionerne vil opleve hurtigere 35W opladningshastigheder på grund af denne ændring.

Udover iPhones ventes nye ure hhv. Apple Watch Series 9 og Apple Watch Ultra 2

 

Forventninger til den kommende iPhone-lancering

Ved Apples event ventes der præsenteret fire nye iPhone-modeller:

– iPhone 15
– iPhone 15 Plus
– iPhone 15 Pro
– iPhone 15 Pro Max

Både iPhone 15 og iPhone 15 Plus vil i det store hele have de samme egenskaber som deres forgængere, iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max. Dette indebærer A16 Bionic Chip, Dynamic Island samt et 48MP kamera. Derudover kan man se frem til en ny farvepalette samt USB-C som ny opladningsmulighed.

På Pro-siden ventes disse nyheder:

– En A17 Bionic-chip, som er den første 3 nm-processor i en mobil
– En Action-knap, der er en tilpasningsbar knap erstattende mute-funktionen
– En ramme lavet af titanium, et lettere alternativ til rustfrit stål
– Opdateret design med smallere kanter og en svag krumning
– USB-C indgang erstatter den tidligere Lightning-port
– Forbedret batterikapacitet
– Periscope-zoomlinse, eksklusivt for iPhone 15 Pro Max
– Udgående guld og lilla farver erstattet med nye grå og dybblå nuancer
– Flere muligheder for lagringsplads
– En højere startpris

Kilde: 9to5mac

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.