Forside * Nyheder

Bang & Olufsen og Ferrari lancerer eksklusiv kollektion

-

I dag træder Bang & Olufsen ind på verdensscenen sammen med det italienske superbilikon Ferrari for at lancere en splinterny, eksklusiv kollektion.

Kollektionen, fremstillet i Ferraris verdenskendte røde og sorte nuancer, omfatter Beosound 2 højttaleren, Beoplay H95 over-ear hovedtelefoner, Beoplay EX in-ear hovedtelefoner og Beosound Explore højttaleren.

Annonce:

 

Kristian Teär, CEO for Bang & Olufsen, kommenterede: “Vores samarbejde står på skuldrene af tre visionære – Enzo Ferrari, Peter Bang og Svend Olufsen – som alle udfordrede og omdefinerede deres respektive industrier.”

Begge virksomheder har længe været i forkant med innovation. Bang & Olufsen, med sine rødder i Struer, Danmark siden 1925, og Ferrari, som har produceret luksusbiler fra Maranello, Italien, siden 1947. Samlet repræsenterer de to virksomheder over 150 års dedikation til ekspertise og innovation.

Hvert produkt i kollektionen fremhæver detaljerne fra begge mærker. For eksempel er Beosound 2 udført i den klassiske Ferrari røde farve, komplet med Ferraris logo, mens Beoplay H95 hovedtelefonerne praler af Ferraris jet-black nuance, suppleret med laserindgraverede logoer fra begge brands.

Denne spændende kollektion er tilgængelig fra i dag på Bang & Olufsen’s officielle hjemmeside samt i udvalgte Ferrari butikker og online på Ferrari’s hjemmeside.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.