Forside * Nyheder

Superligaen skifter skærm: TV 2 og Viaplay sikrer rettighederne fra 2024

-
Superliga (ill. recordere.dk)

Fra sommeren 2024 bliver det TV 2 og Viaplay, der sender kampe fra Danmarks øverste fodboldrække, Superligaen. Denne ændring kommer efter, at de to mediehuse har erhvervet sendingsrettighederne for en periode på seks år.

Frederik Lauesen, sportsdirektør på TV 2, udtaler med begejstring: “Dette er en glædens dag for os på TV 2. 3F Superliga har længe stået øverst på vores ønskeliste, da rettighederne indeholder alt det, vi gerne vil stå for på TV 2. Det er dansk. Det er tæt på vores seere og brugere. Og det gør, at vi snart kommer endnu mere rundt i de store danske fællesskaber, der er omkring klubberne i 3F Superliga.” til tv2.dk.

Med denne tilføjelse til TV 2’s sportsportefølje kan seere nu forvente en kombination af det bedste fra dansk klubfodbold og nationale repræsentationer. “Kombinationen af det bedste danske klubfodbold og vores rettigheder til herrelandsholdet og de store slutrunder, der også kommer i fremtiden, er et mix, jeg er stolt af og glad for at kunne tilbyde vores seere og brugere,” tilføjer Lauesen.

Annonce:

For at sikre en fair fordeling af kampe, vil TV 2 og Viaplay dele Superliga-rettighederne. I én spillerunde vil TV 2 vise første-, fjerde- og sjettevalgets kampe, mens de i den efterfølgende runde vil sende anden-, tredje- og femtevalget. Herefter byttes der rundt igen.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.