Forside * Nyheder

Blockbuster har sat prisen op på film

-

Blockbuster hæver priserne på film efter svensk overtagelse

Efter at Blockbuster tidligere på året blev overtaget af svenske SF Anytime, har de ændret på priserne. Det skriver Flatpanels

Annonce:

Efter den svenske overtagelse er prisen på nyere lejefilm blevet øget fra 49 til 59 kroner. Dette repræsenterer en stigning på 20%, som har skabt bekymring blandt filmfans og kunder, der nu føler en økonomisk byrde ved at nyde deres foretrukne film.

Denne prisstigning gælder for titler som “Underverden 2”, “John Wick: Chapter 4”, “Super Mario Bros Filmen”, “Sonic the Hedgehog 2”, “Resident Evil: Death Island” og “Beau is Afraid”.

“Det er korrekt, at vi tilpassede priserne for TVOD (lejefilm, red) hos Blockbuster til det prisbillede, vi allerede havde hos SF Anytime. Det er en prisjustering, som eksempelvis Viaplay også har foretaget. Det er også den første større prisjustering implementeret på TVOD siden 2006”, fortæller Peter Öhman, Head of Content & Publishing hos SF Anytime, i et skriftligt svar til Flatpanels

Til trods for denne ændring er der stadig konkurrerende udlejningstjenester som Apple, Google og Rakuten, der tilbyder nye film til den tidligere pris på 49 kroner.

Derudover har Blockbuster også ændret deres belønningssystem ved at udfase det tidligere klippekort og introducere ‘tickets’. Disse ‘tickets’ koster 10 kroner hver uden mulighed for mængderabat og kan kun bruges i Blockbusters app. Betaling med både ‘tickets’ og betalingskort er stadig mulig på deres hjemmeside.

Priserne på købefilm har også undergået en vis ændring. Blockbuster har indført prisklasser op til 189 kroner, hvor det tidligere prisleje lå omkring 149 kroner. Der er dog stadig en vis variation, og priserne kan variere fra 99 kroner op til de øvre grænser af 189 kroner.

“EST (købefilm, red) har et meget mere variabelt prisbillede end TVOD. Vi har ikke gennemført nogen egentlige ændringer der”, lyder det fra Peter Öhman til Flatpanels

En anden bemærkelsesværdig forskel mellem Blockbuster og nogle konkurrerende platforme som Apple, Google og Rakuten er manglen på tilbud om film i 4K HDR hos Blockbuster.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.