Forside * Featured

Disney+ hæver prisen og lancerer nye abbonnementer

-

Nu bliver det muligt at se Disney+ med reklamer i Danmark ligesom tjenesten indfører et nyt mellem-abonnement, mens prisen stiger på det nuværende

Disney+ bliver dyrere. I dag er der ét abonnement til kr. 79/måned. Ønskes det at fortsætte med det abonnement, som fremover vil hedde premium, så vil det fremover koste kr. 109/måned. Det skriver Disney i en udmelding.

Annonce:

Til gengæld indfører Disney hele 2 nye abonnementer:

  • Standard til kr. 79/måned
  • Standard med reklamer til kr. 49/måned

Standard-abonnementerne vil være i en lavere kvalitet med op til HD-kvalitet og ingen Dolby Atmos.

“Introduktionen af et abonnement med reklamer markerer det næste skridt i udviklingen af Disney+. Det betyder flere valgmuligheder for vores seere, men også for vores annoncører. Disney+ fortsætter med at skille sig ud i tidens streaminglandskab ved at tilbyde stor værdi for pengene med kritikerroste serier og storfilm i en enkel og brugervenlig pakke”, fortæller Jan Koeppen, President of The Walt Disney Company EMEA.

Den nye abonnementsstruktur for Disney+ rulles ud i landene: Danmark, Storbritannien, Frankrig, Tyskland, Schweiz, Italien, Spanien, Norge og Sverige.

Følgende abonnementstyper vil være tilgængelige i Danmark fra den 1. november 2023:

 

Se også

Medie: Sådan er reklamerne på Disney+

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.