Forside * Fokus

Dolby Atmos FlexConnect sætter tv-højttalerne fri i rummet

-
Foto: Dolby

Dolby Laboratories har netop præsenteret en nyhed inden for immersive audio, kaldet Dolby Atmos FlexConnect

Denne teknologiske nyhed vil få premiere på TCL TV i 2024. Det skriver Dolby i en udmelding.

Dolby Atmos FlexConnect lover at revolutionere tv-lydoplevelsen ved problemfrit at parre tv’ets lydsystem med trådløse højttalere.

Annonce:

Denne funktion optimerer intelligent lyden til ethvert rumlayout og højttaleropsætning, sikrer at hvert sæde i rummet tilbyder en optimal lydoplevelse. For at supplere denne innovation planlægger TCL at lancere en ny linje af trådløse højttalere designet specifikt til denne oplevelse.

John Couling, Senior Vice President for Entertainment hos Dolby Laboratories, fremhæver, “Forbrugerne skal ikke behøve at omarrangere deres hjem for den bedste lydkvalitet. Med Dolby Atmos FlexConnect kan de nyde enestående lydkvalitet, uanset hvordan de vælger at placere deres udstyr.”

Frédéric Langin, Chief Commercial Officer for TCL Europe, udtrykte også sin begejstring for partnerskabet med Dolby: “At tilbyde enestående oplevelser for vores kunder er altid vores hovedprioritet. Med den nye Dolby Atmos FlexConnect-teknologi er vi glade for at tage et stort skridt frem mod fremtiden for immersive audio.”

Dolby Atmos FlexConnect kommer som svar på forbrugernes ønske om fleksibilitet uden at gå på kompromis med lydkvaliteten. Traditionelle systemer kræver, at højttalere placeres på specifikke steder for optimal lydydelse. FlexConnect giver forbrugerne mulighed for at placere højttalere efter eget valg, hvilket sikrer, at de ikke skal gå på kompromis med hjemmets æstetik for lydkvalitetens skyld.

Denne teknologi analyserer intelligent hver enkelt højttalerposition i kombination med tv’ets lydsystem for at give den bedste lydydelse. Resultatet? En fordybende Dolby Atmos-oplevelse, der passer perfekt til hvert enkelt hjem, lyder det fra Dolby.

 

Fordelene ved Dolby Atmos FlexConnect inkluderer:

– Med Dolby Atmos FlexConnect kan forbrugerne tilføje trådløse tilbehørshøjttalere til deres Dolby Atmos-aktiverede tv for at hæve systemets lydydelse endnu et trin.

– Få fleksibiliteten til at placere højttalere, hvor det passer dig, og udnyt rummets dimensioner, stikkontakter og møbler bedst muligt uden at gå på kompromis med lydkvaliteten.

– Enkel opsætning – Opsætningen er enkel og hurtig og kræver hverken ekstra udstyr eller kabler. Dolby akustisk kortlægning udnytter mikrofoner i tv’et til at lokalisere hver trådløs højttaler i rummet og kalibrerer automatisk systemet for at sikre optimal lydydelse.

– Dynamisk lydbalancering – Lyden spredes intelligent fra tv’ets højttalere til de trådløse højttalere og optimerer dynamisk lydsignalet baseret på alle de tilgængelige højttaleres kapacitet og placering. Det gør det muligt at justere lydbilledet, så lytterne altid får den bedste oplevelse.

Kilde: Dolby

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.