Forside * Nyheder

Nu kommer Sennheiser AMBEO Soundbar Mini

-

Sennheiser lancerer en ny kompakt Soundbar: AMBEO Soundbar Mini

Sennheiser udvider nu sin AMBEO Soundbar-portfolio med introduktionen af AMBEO Soundbar Mini. Selvom den er mere kompakt i design, lover den at levere en virtuel 7.4.1-kanalslyd.

Annonce:

Maximilian Voigt, Sennheisers AMBEO Soundbar Product Manager, beskriver det nye produkt som en kilde til “fantastisk 3D-lyd” for næsten ethvert hjemmeunderholdningsrum. Den kompakte soundbar er designet til at passe ind i forskellige rum fra stuen til soveværelset.

Specifikationer:

  • Måler 70 x 10 x 6,5 cm.
  • 250 watt ultra-ren klasse D-forstærkning.
  • Fire high-end fuldtoneenheder og to fire-tommers subwoofere.
  • HDMI1-indgang for eARC-aktiverede tv’er og skærme.
  • Integration med Sennheiser Smart Control App for nem betjening.
De 3 AMBEO soundbars, med den nye mini øverst

Teknologien bag Sennheiser AMBEO Soundbar Mini stammer fra et samarbejde med Fraunhofer Institute for Integrated Circuits IIS2.

Soundbaren indeholder også fire indbyggede mikrofoner, der gør det nemt at bruge stemmeassistent. Den har Chromecast Built-In og Alexa, og understøtter Apple AirPlay.

Med det indbyggede AMBEO|OS-operativsystem kan brugerne nyde one-touch-kalibrering, og systemet understøtter også Dolby Atmos, DTS:X, MPEG-H-codecs og 360 Reality Audio. Og for de musikelskere derude, understøtter Mini streaming fra populære musiktjenester som Spotify, TIDAL, Amazon Music og Apple Music.

De, der ønsker en kraftigere bas, har mulighed for at forbinde op til fire Sennheiser AMBEO Subs trådløst.

 

Galleri

Pris og tilgængelighed

Sennheiser AMBEO Soundbar Mini koster 799 euro, direkte omregnet er det ca. kr. 6.000

Sælges fra 1. september

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.