Forside * Nyheder

Samsung præsenterer to nye Gamingskærme på Gamescom 2023

-
Odyssey Neo G9(G95NC)

Samsung har løftet sløret for den nyeste generation af gamingskærme med introduktionen af Odyssey Neo G9 57″ (modelnavn: G95NC) og Odyssey Ark 55″ (modelnavn: G97NC).

Disse skærme vil officielt blive præsenteret på Gamescom 2023, verdens største computer- og videospilsmesse, der løber af stablen fra den 23.-27. august.

“Samsungs ambition er at skabe nye immersive oplevelser for gamere globalt med vores avancerede Odyssey-skærme,” udtalte Hoon Chung, Executive Vice President for Visual Display Business hos Samsung Electronics.

Annonce:

Odyssey Neo G9 57″ er verdens første DUHD-skærm, en række hurtige forbindelsesmuligheder og en 1000R-kurvature. Samsungs Quantum Mini LED-belysning og VESA Display HDR 1000 sikrer livagtige billeder med dyb kontrast.

Ydeevnen er med en opdateringshastighed på 240 Hz og en responstid på kun 1 ms. Desuden understøtter den både AMD FreeSync™ Premium Pro og DisplayPort 2.1. Desværre understøttes Nvidia G-Sync ikke.

 

Odyssey Ark 55″, som er verdens første 55″ buede gamingskærm, er blevet forbedret baseret på feedback fra gamere, og lover at levere en ultimativ spiloplevelse.

Samsung vil også fejre lanceringen af Odyssey Neo G9 57″ med en særlig begivenhed, Odyssey Evolves, på deres Twitch-kanal, hvor fans kan vinde et gaming-setup til en værdi af 10.000 dollars.

For mere information om de nye produkter, besøg Samsungs officielle hjemmeside eller Gamescom 2023 i Köln.

G9 skærmen kan iøvrigt ses i slutningen af denne video vi lavede på CES 2023 i Las Vegas.

 

Pris og levering

Odyssey Neo G9 57″, en skærm, der allerede har vundet en Best of Innovation Award på CES 2023, kan nu forudbestilles til en pris på 18.999 DKK. Den forbedrede Odyssey Ark 55″ vil være tilgængelig i oktober for 20.499 DKK.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.