Forside Nyheder

Farvel til Stofa

-

Stofa indlemmes i moderselskabets Norlys’ brand fra september

Fra midten af september vil den kendte telekommunikationsudbyder, Stofa, skifte navn og blive en del af Norlys-brandet. Det skriver BT

Annonce:

Det er ikke første gang, at Norlys har absorberet et kendt brand. I september 2021 blev Boxer TV også integreret under Norlys’ paraply, og nu vil Stofa følge trop. Dette skridt har været undervejs i et stykke tid.

“Det har været planen, siden vi lancerede Norlys i 2019, at alle vores brands skulle under Norlys. Det her er et vigtigt skridt, hvor vi får samlet alt under ét Norlys”, forklarer Sune Nabe Frederiksen, direktør for Norlys digital til BT.

De kunder, der i øjeblikket er tilknyttet Stofa, behøver dog ikke at bekymre sig om større omvæltninger. De 700.000 abonnementsforhold, som Stofa nu tæller, vil fra midten af september blive en del af Norlys. Ligeledes vil Stofa Player-appen gennemgå en transformation og skifte navn til Norlys-appen.

Det er endnu uklart, om der vil være nogen ændringer i tjenestens kvalitet eller prisstruktur med denne overgang. Norlys opfordrer alle nuværende Stofa-abonnenter til at holde øje med yderligere kommunikation, så de kan blive opdateret om eventuelle ændringer.

Historien om Stofa

  • 1959: Anton Petersen stiftede selskabet Anton Petersen A/S, som i begyndelsen solgte antenner. Hurtigt så han dog muligheden i fælles antenneanlæg, som for alvor blev startskuddet for etableringen af Stofa. Det første fællesantenneanlæg blev etableret i Boligforeningen Odinsgaard i Horsens.
  • 1978: Anton Petersen A/S skifter navn til Stofa A/S. Stofa står for Store Fællesantenne Anlæg. Det sker i forbindelse med at en række store virksomheder køber en stor del af selskabets aktier.
  • 1989: Stofa begynder at sælge tv-programmer til antenneforeninger. Frem til slutningen af 80’erne havde Stofa kun ét ben at stå på nemlig opbygning og servicering af antenneanlæg.
  • 1997: Stofa kobler de første kunder på internettet
  • 2012: Stofa blev opkøbt af det daværende energiselskab SE. SE fusionerede i 2019 med Eniig til Norlys.

 

Annonce:
Forrige artikelSamsung præsenterer to nye Gamingskærme på Gamescom 2023
Næste artikelFortsætter væksten: Netflix’ abonnements-strategi virker
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.