Se sindsyg fed video fra Red Bull F1, der besøger Las Vegas

-

Der er tre måneder til det første Formel 1 Las Vegas Grand Prix i november, så tag med Checo Perez og Christian Horner, når de genoplever de ikoniske 24 timer i Vegas. Fra at køre på Las Vegas-striben til at køre i Nevadas ørken – dette er et eventyr, du ikke vil gå glip af.

Savner du F1 her i sommerpausen, så har Red Bull Racing netop frigivet en fed video om Sergio Perez og Christian Horner der besøger Las Vegas, og det kommer der en fantastisk historie ud af.

Se hvor mange “Cameo’s” du kan genkende, og nyd at der nu kun er under to uger tilbage før F1 er tilbage på skærmen.

Annonce:

Las Vegas, beliggende i staten Nevada, USA, er kendt verden over som “Sin City” og er et episk centrum for underholdning. Den ikoniske Las Vegas Strip er fyldt med en blanding af luksuriøse hoteller, kasinoer, restauranter og natklubber, hvor folk kan prøve lykken eller se nogle af de mest imponerende shows på planeten. Byens unikke karakter er ikke kun formet af dens gambling- og underholdningsindustri, men også af dets historie, arkitektur og kulturelle mangfoldighed. I hjertet af Mojaveørkenen byder Las Vegas på en uforlignelig neonlysopplevelse omgivet af naturskønne landskaber og bjerge.

CES i Las Vegas

Las Vegas er også hjem for CES Messen

CES, eller Consumer Electronics Show, er en af verdens største og mest indflydelsesrige teknologimesser, der afholdes årligt i Las Vegas. Siden dens begyndelse i 1967 har CES været en platform for tech-virksomheder fra hele verden til at præsentere deres nyeste innovationer og banebrydende produkter. Fra de nyeste smartphones, bærbare computere, tv’er og droner til fremtidens transportmidler og smart home-teknologier, kan besøgende forvente at se teknologi, der former fremtiden. Udover produktpræsentationer tilbyder CES også en række seminarer, workshops og keynote-taler, hvor branchens ledere diskuterer de nyeste trends og fremtidens udfordringer. CES er ikke kun en messe for teknologielskere, men også et vigtigt mødested for beslutningstagere, investorer og journalister fra hele verden.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.