Forside * Nyheder

Zuck vs Musk-kamp aflyst trods Musks provokationer

-
(Foto: AI-genereret med Imagine.art)

Mark Zuckerberg har besluttet sig for at ”komme videre” med sit liv, eftersom Elon Musk ikke ”er seriøs” om en MMA-kamp mellem de to. Men Musk fortsætter med at provokere Zuckerberg på sociale medier.

En overgang så det ud som om, det rent faktisk ville blive til noget. Men nu har skeptikerne i stedet fået ret: Mark Zuckerberg kommer ikke til at kæmpe mod Elon Musk i en ”cage fight”, der bliver transmitteret live på nettet.

Zuckerberg er tilsyneladende blevet træt af at vente på Musk, der blev ved med at udsætte og komme med forklaringer af, hvorfor han ikke kunne gennemføre kampen lige nu. Men det forhindrede ikke Musk i at forsøge at presse så meget som muligt ud af, hvad der var blevet noget af en historie i tech-pressen.

Annonce:

På Threads skrev Zuckerberg i weekenden, at det var på tide at komme videre, eftersom Musk tilsyneladende ”ikke var seriøs” i diskussionen om kampen. Zuckerberg havde tilbudt at gennemføre kampen 26. august, men det ignorerede Musk. UFC-bagmanden Dana White tilbød også at sætte kampen op som en velgørenhedskamp, der kunne blive transmitteret til hele verden.

Men ifølge Zuckerberg ville Elon Musk ikke bekræfte en dato for kampen. Dernæst skrev Musk på X (tidligere Twitter), at han skulle igennem en operation først. Ifølge Zuckerberg havde Elon Musk så spurgt, om de ikke kunne starte med en træningskamp udenfor offentlighedens søgelys i Zuckerbergs baghave, hvor han angiveligt har en octagon (den ottekantede ”ring”, der bruges i visse MMA-kampe).

Teposer

Det sidste er siden blevet bekræftet af Walter Isaacson, der er ved at skrive en bog om Musk.

Zuckerberg anså altså dette for at være useriøst og skrev på Threads at for hans vedkommende var kampen aflyst: ”Hvis Elon på et tidspunkt er klar til at slå en dato fast, ved han, hvor han kan finde mig. Indtil da vil jeg holde mig til at kæmpe mod folk, der tager sporten alvorligt”.

Det så i første omgang ud til at lukke munden på Elon Musk. Men mandag kom Musk så med nogle yderligere provokationer. ”Banke, banke på…udfordring accepteret..åben døren” skrev Musk og taggede Mark Zuckerbergs gamle Twitter-profil, @finkd. Og så: ”Jeg tænkte, du måske gerne ville have en kop te, så jeg har taget teposer med”.

Enhver, der ved, hvad ”teabagging” betyder i amerikansk slang, forstår det provokationsniveau, Musk her benytter sig af. To timer senere skrev Musk at han havde planlagt at demonstrere Teslas selvkørende teknologi, Full-Self Driving (FSD), ved at køre sin bil op til Mark Zuckerberg’s hus og banke på, mens han streamede hele baduljen på X.

Musk i Cleveland

”Hvis han åbner døren, kan kampen starte”, skrev Musk. Men, som Casey Newton skriver på The Verge, var Musk formentlig slet ikke i nærheden af Zuckerbergs hus i Palo Alto i Californien. Hans privatjet landede tidligere på dagen i Cleveland i Ohio, der er omtrent 4000 km fra Palo Alto. Det tager cirka fire timer at flyve fra Cleveland til Palo Alto.

En talsmand fra Meta svarede på pressens forespørgsler om Musks provokation, at Mark Zuckerberg slet ikke var i Palo Alto mandag, og at han i øvrigt ”tager sin sport alvorligt nok til ikke bare at gå i kamp med en eller anden, der møder op på hans dørtrin.”

Det store spørgsmål er, hvad Musk laver i Cleveland, der ikke ligefrem er kendt for at være en tech-hub. Det kan være den operation, han tidligere talte om. The Cleveland Clinic er et af verdens bedste forskningshospitaler.

 

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.