Forside * Nyheder

Selvkørende bil i San Francisco kører fast i våd beton

-
Foto: Shutterstock.com

De selvkørende biler er sluppet løs i San Francisco, men det gik ikke helt som planlagt for en bil fra firmaet Cruise

Hvem havde troet, at byggebranchen ville være den næste, der blev “forstyrret” af teknologien? Selvkørende biler har lovet os en fremtid med bekvemmelighed og sikkerhed, men et morsomt uheld i San Francisco viser, at vi stadig har et stykke vej at gå. Det skriver Gizmodo.

På en almindelig tirsdag fandt en selvkørende bil fra teknologifirmaet Cruise sig selv fast i en pulje af frisk, våd beton. Hændelsen fandt sted i byens Western Addition-kvarter, som SFGate først rapporterede.

Annonce:

Ifølge øjenvidne Paul Harvey, en lokal beboer, var bilen uden passagerer, da den gik i stå i cementen. Bilen blev angiveligt senere bjærget af et hold medarbejdere fra Cruise.

“Jeg kan se fem forskellige scenarier, hvor der sker dårlige ting, og dette er et af dem”, forklarede Harvey og fortsatte: “Den (bilen, red.) tror, det er en vej, men den er bedraget af sin manglende evne til at skelne mellem vej og nystøbt beton.”

Selvom mange har drømt om en fremtid, hvor selvkørende biler kan gøre vores liv lettere, illustrerer denne episode de potentielle faldgruber og udfordringer, som teknologien stadig står overfor. På nuværende tidspunkt er de automatiske køretøjer mere kendt for deres fejlvurderinger end deres perfektion.

Som afslutning på hændelsen forsøgte Gizmodo at kontakte Cruise for en kommentar, men de har ikke vendt tilbage med en udtalelse.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.