Forside * Nyheder

Bowers & Wilkins præsenterer Px7 S2e: Trådløse hovedtelefoner med avanceret DSP

-

Bowers & Wilkins har netop løftet sløret for deres nyeste skud på stammen, Px7 S2e. Denne efterfølger til den anmelderroste Px7 S2 lover endnu bedre ydeevne og forbedret lydkvalitet takket være den opgraderede Digital Signal Processing (DSP).

Nøglen til Px7 S2e’s forbedrede lydkvalitet er en omfattende opgraderet DSP (Digital Signal Processing), som er optimeret af Bowers & Wilkins til at levere forbedret ydeevne med alle typer af streamet musik – inklusive 24-bit high-res lydkvalitet fra kompatible streamingtjenester. Den opgraderede DSP har ligeledes givet Bowers & Wilkins’ ingeniører mulighed for at genindstille Px7 S2es akustiske platform for at levere uovertruffen detaljerigdom, dynamik og dybde.

Px7 S2e fortsætter med at bruge specialdesignede 40 mm-drivere, som er specielt udviklet til høretelefonlytning. Driverne sikrer en ultrahurtig respons, så enhver nuance i musikken gengives tro mod originalindspilningen, samtidig med at de sikrer en ekstremt lav i forvrængning og gengiver lydbilledet med nøjagtig præcision.

Annonce:

Drivenhederne er ligeledes omhyggeligt vinklet inde i hver ørekop for at sikre en ensartet afstand i forhold til lytterens øre på tværs af den enkelte drivers overflade, hvilket igen genskaber et mere naturligt og fordybende lydbillede.

Px7 S2e byder på 30 timers batterilevetid og mulighed for hurtigopladning, hvilket giver op til syv timers ekstra lyttetid på bare 15 minutters opladning. Android-brugere vil også sætte pris på Google Fast Pair-funktionaliteten.

Px7 S2e kombinerer sin kraftfulde opgraderede DSP og højtydende driver-konfiguration med Qualcomms aptX’s adaptive trådløse teknologi for automatisk at optimere trådløs musiktransmission fra kompatible telefoner, tablets og computere. Dette giver også en god aktiv støjreduktion.

 

Pris og levering

For dem, der ønsker at opleve Px7 S2e fra Bowers & Wilkins, er de nu til salg hos HiFi-Klubben til 3.199,- DKK. Hovedtelefonerne fås i fire farver: Antracitsort, Ocean Blue, Cloud Grey og den helt nye, Forest Green.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.