Forside * Nyheder

LG lancerer markedets største OLED-TV med banebrydende trådløs teknologi

-

LG Electronics lancerer nu verdens første OLED-TV med trådløs billede- og lydoverførsel. Modelserien OLED M3 kommer i tre størrelser, 77-tommer, 83-tommer og 97-tommer, hvor den største er en del af LG’s premiumsegment LG SIGNATURE.

LG tager skridtet fremad i TV-verdenen med introduktionen af deres nye trådløse OLED M3 modelserie. Den 97 tommer store skærm, en del af det eksklusive LG SIGNATURE-udvalg, er den hidtil største OLED-TV rettet mod forbrugere. Den kombinerer realtids 4K-video- og lydoverførsel med en imponerende opdateringshastighed på 120Hz.

Men det stopper ikke her. Den medfølgende Zero Connect-boks tilbyder et væld af tilslutningsmuligheder, såsom HDMI 2.1, USB, LAN og Bluetooth, hvilket gør det til en leg at forbinde alt fra soundbars til spilkonsoller.

Annonce:

Erik Svalberg, produktspecialist hos LG Electronics Nordic, udtaler: “Som markedsledende inden for OLED i over et årti, arbejder vi uafbrudt på at revolutionere vores produkter. Med den nye OLED M3 ønsker vi at give brugerne en unik mulighed for at integrere teknologi i deres hjem på en kreativ måde. Vores Gallery Design tillader, at TV’et kan indstilles til at vise brugerdefinerede motiver, og vores ambition er, at OLED M3 bliver en integreret del af hjemmet.”

OLED M3’s bemærkelsesværdige teknologi har ikke gået ubemærket hen; modellen er blevet anerkendt ved CES 2023 Innovation Awards i både Embedded Technology og Video Displays kategorierne.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.