Forside * Featured

Sonos vandt over Google, nu begrænses Nest-højttalerne i Google Home

-

Nest-enheder bliver nu begrænset til kun at deltage i én Google Home-højttalergruppe

Google indfører nu en yderst restriktiv ændring i deres Google Home-system, så drastisk at man kan tale om at deres smart home ikke længere er så smart indenfor multirum musik. Ændringen betyder nemlig at Nest-enheder fremover kun kan placeres i én højttalergruppe ad gangen. Det skriver 9to5google

Annonce:

Denne ændring kan få betydelige konsekvenser for brugere, der regelmæssigt skifter mellem forskellige højttalergrupper i deres hjem, hvor en eller flere af Googles egne højttalere indgår.

Højttalergrupper tillader tidligere “synkron musik i hele hjemmet” ved hjælp af “enhver kombination af Google Nest- eller Home-højttalere og -skærme, Chromecast-enheder og Google Pixel-tablets.” Men den nyeste ændring har introduceret, hvad der kaldes “højttalergruppe-enhedsbegrænsninger”.

Specifikt inkluderer enheder, der nu kun kan placeres i én højttalergruppe:

  • Google Nest Mini (2. generation)
  • Google Nest Audio
  • Chromecast med Google TV (4K)
  • Chromecast med Google TV (HD)
  • Google Nest Hub (2. generation)
  • Google Nest Hub Max
  • Google Nest Wifi-punkt
  • Pixel Tablet (Hub-tilstand)

For brugere betyder det, at man nu skal træffe en beslutning mellem at have alle enheder i hjemmet i en højttalergruppe eller at lave specifikke grupper pr. rum. Selvom det er muligt at redigere grupper før hver brug, kan dette hurtigt blive en tidskrævende og frustrerende opgave.

Ændringerne skyldes at Google har tabt en retsag om brug af Sonos teknologi. Det bekræfter en talsmand fra Google overfor 9to5google.

“I lyset af en nylig juridisk afgørelse vil brugere ikke længere kunne tilføje nye Nest-enheder til flere grupper. Der er ingen ændringer i eksisterende højttalergrupper”, udtaler en talsmand for Google.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.