Forside Nyheder

Nordea vil åbne for Dankort i Apple Pay

-

Nordea Danmark udvider mobile betalingsmuligheder med Dankort i Apple Pay

I løbet af næste år vil Nordeas danske kunder kunne opleve en forbedret mobil betalingsoplevelse. Banken har annonceret en udvidelse af sine betalingsløsninger, så kunderne også kommer til at kunne betale med Dankort-delen af deres Visa/Dankort via Apple Pay.

Annonce:

Denne beslutning blev truffet for at forenkle betalingsprocessen for privatkunderne. “Vores privatkunder bruger oftere og oftere mobilen eller deres smartwatch, når de betaler for indkøb ude i butikkerne og på nettet. Nu vil Dankortet, et velkendt kort for mange i 40 år, være tilgængeligt i Apple Pay. Dette betyder, at kunderne vil have de samme betalingsmuligheder, uanset om de vælger at betale med det fysiske kort eller via deres digitale tegnebog,” udtaler Mads Skovlund, Nordeas direktør for danske privatkunder, i en udmelding.

Selvom Nordea hidtil kun har tilbudt Dankort som en del af det fysiske betalingskort, og kun Visa-delen af Visa/Dankort har været tilgængelig for mobile betalinger, ændres dette nu. Med denne opdatering vil Dankort-delen også kunne bruges med Apple Pay.

Mads Skovlund fortsætter: “De fleste af vores kunder har et Visa/Dankort. I praksis tænker de færreste over, om de betaler med Visa eller Dankort-delen, når de handler. At inkludere Dankort i Apple Pay handler om at give vores kunder en konsistent betalingsoplevelse uanset betalingsmetode.”

Nordea planlægger at have denne opdatering fuldt implementeret senest ved udgangen af 2024.

 

Annonce:
Forrige artikelLyngdorf Audio introducerer 8 kanals effekt forstærker med Purifi-teknologi
Næste artikelBang & Olufsen introducerer Beolab 8
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.