Forside Nyheder

YouTube afskaffer sit reklamefri Premium Lite-abonnement

-

YouTubes billigere alternativ til det fulde Premium-abonnement, Premium Lite, forsvinder nu fra platformen

Efter to års test i udvalgte europæiske lande, her i blandt Danmark, har YouTube besluttet at droppe denne abonnementsplan.

Annonce:

Premium Lite blev først introduceret i 2021 til en pris af kr. 59/måned om måneden i Danmark, og var også tilgængelig i Belgien, Finland, Luxembourg, Holland, Norge og Sverige. Abonnenterne fik reklamefri visning på YouTube, men var uden andre fordele fra det store Premium-abonnement som offline-downloads, musiktjenesten YouTube Music og baggrundsafspilning af musik.

Men nu vil de, der har nydt godt af denne tjeneste, skulle træffe et valg. De kan enten vende tilbage til den traditionelle YouTube med reklamer eller opgradere til det dyrere YouTube Premium (kr. 119/måned), som også giver adgang til YouTube Music. For at lette denne overgang tilbyder YouTube eksisterende Lite-abonnenter en gratis prøvemåned på YouTube Premium – selv hvis de tidligere har haft en prøveperiode.

Dette skridt kommer kort tid efter, at YouTube annoncerede en prisstigning på deres Premium- og Music-abonnementer i USA. Dog lover YouTube, at de fortsat arbejder på nye versioner af Premium Lite. I deres meddelelse til abonnenterne nævnte de, at de “indarbejder feedback fra vores brugere, skabere og partnere”.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.