Forside * Nyheder

eCarExpo: Europas største elbilmesse satte rekord i København

-

eCarExpo bekræftede sin status som Europas største elbilmesse. Med den seneste udgave afholdt i Bella Center i København denne weekend blev alle tidligere rekorder overgået med et imponerende antal besøgende.

Allerede lørdag, inden messens døre officielt blev åbnet, tegnede der sig et billede af den enorme interesse. En kø på hele 300 meter formede sig udenfor, fyldt med entusiaster, potentielle købere og bilentusiaster. Da weekenden var omme, havde i alt 21.600 besøgende haft muligheden for at opleve over 150 elbiler fra hele 25 forskellige bilmærker. Med tusindvis af prøvekørsler blev eventet en sand fest for elbilentusiaster.

Annonce:

Gunnar Dackevall, administrerende direktør for messearrangøren eLife Nordic AB, udtalte: “Vi startede med eCarExpo i Sverige i 2016 og i Danmark i 2021. Denne weekends messe slår alle tidligere rekorder. Det er tydeligt, at danskerne virkelig har taget elbilerne til sig, og bilproducenter ser nu Danmark som et centralt marked.”

Blandt de præsenterede bilmærker fik to mærker – Zeekr og Voyah – deres debut på det danske marked. En betydelig mængde af de udstillede biler var også tilgængelige for prøvekørsler; hele 70 elbiler stod klar til at blive testet af de besøgende.

 

Fisker på eCarExpo (foto: recordere.dk)

“Kombinationen af udstilling og mulighed for prøvekørsel er vist sig at være genial. Køberne får chancen for at opleve hele markedet på ét og samme sted – og det inkluderer også muligheden for at oplade elbilen,” tilføjer Dackevall.

eCarExpo er ikke kun en dansk begivenhed. Den arrangeres også i byer som Stockholm, Gøteborg og Tallinn. Og fra næste år udvides arrangementet til også at inkludere Oslo, mens Helsinki tilføjes til listen i 2025.

 

Skoda koncept på eCarExpo (foto: recordere.dk)

Bilentusiaster kan se frem til den næste eCarExpo, der afholdes i Gøteborg fra den 1.-3. december, efterfulgt af en udgave i Stockholm fra den 2.-4. februar 2024.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.