Forside * Nyheder

NETGEAR klar med deres første WiFi 7 router

-

NETGEAR har netop lanceret deres første WiFi 7-router, Nighthawk RS700S, som overgår tidligere generationer med en hastighed på op til 19 Gbps.

Med den stadigt stigende efterspørgsel efter hurtigere og mere stabil trådløs forbindelse – uanset om det er for streaming i 4K og 8K eller deltage i krævende online spil – kommer NETGEAR’s nyeste tilføjelse som en spændende nyhed for de krævende netværksbrugere.

Mens WiFi 6E introducerede 6GHz-båndet for at give plads til de hurtigste enheder, tager WiFi 7 teknologien til et nyt niveau, hvilket lover endnu hurtigere hastigheder og forbedret ydeevne. For at sikre, at brugerne får mest muligt ud af disse hastigheder, er RS700S udstyret med en 10 Gb internetport og flere LAN-porte, der giver mulighed for både hurtige trådløse og kabelforbindelser.

Annonce:

Designet af RS700S skilter ikke kun med stil, men også med funktion. Den nye router indeholder avancerede antenner med 3D-design, der tilbyder 360 graders dækning og kan understøtte op til 200 enheder på en gang. Denne teknologi er blevet nøje udformet i en slank indpakning, hvilket gør det nemt at placere routeren næsten hvor som helst i hjemmet.

 

“Med introduktionen af Nighthawk RS700S tager vi skridtet fremad ind i den næste generation af WiFi,” fortæller David Henry, præsident og GM for Connected Home Products and Services hos NETGEAR i en pressemeddelelse til recordere.dk. “Vi har fokuseret på at tilbyde den højeste ydeevne samtidig med at designet passer diskret ind i ethvert hjem.”

Denne router lover også øget driftssikkerhed og lavere latenstid, hvilket er afgørende for online spil og AR/VR oplevelser. Dens tekniske specifikationer imponerer med funktioner som 320MHz kanaler med høj kapacitet og 4K QAM, som giver brugerne ultrabred båndbredde og op til 5 Gbps hastigheder på kompatible enheder.

På sikkerhedssiden kommer routeren med NETGEAR Armor Powered by Bitdefender, en indbygget sikkerhedsløsning, der beskytter brugerne mod online trusler.

Selvom RS700S allerede tilbyder enestående rækkevidde og hastigheder som en standalone enhed, understøtter den også Nighthawk Mesh, som tillader brugerne at skabe et MESH netværk

 

Tilgængelighed

NETGEAR Nighthawk WiFi 7 Tri-Band Router RS700S vil være tilgængelig i slutningen af oktober, 2023, fra NETGEAR.com og flere forhandlere, med en vejledende udsalgspris på 6.899 kroner.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.