Forside * Nyheder

98 nye ladepunkter på vej i Aarhus fra Norlys

-
Norlys oplader (foto: Norlys presse)

Energi og telekoncernen Norlys har netop vundet et udbud om at opstille 98 nye ladepunkter til elbiler i Aarhus Kommune. De i alt 49 ladestandere med hver to ladepunkter forventes at stå klar til brug i sidste halvår af 2024.

I de kommende år investerer Norlys et milliardbeløb i opbygningen af offentlig ladeinfrastruktur. Og efter at have vundet et udbud i århus, gør man klar til at installere 98 ladepunkter i Aahus. Norlys begynder arbejdet med at etablere de 98 ladepunkter i november.

Aftalen om Norlys’ 98 nye ladepunkter er et resultat af et større udbud om offentlige ladestandere i hele Aarhus Kommune. Norlys vandt tre delaftaler i udbuddet, som er det maksimale hver ladestanderoperatør kunne vinde i udbuddet. Hvor mange ladestandere der totalt sættes op i Aarhus er ikke oplyst.

Annonce:

“Med 98 nye ladepunkter i Aarhus får vi en stor tilstedeværelse i landets andenstørste by, og det er vigtigt i forhold til det landsdækkende ladenetværk, som vi er ved at opbygge. I en storby som Aarhus er det ikke alle, der har mulighed for at opsætte en ladeboks derhjemme. Derfor bliver ladestandere rundt om i byen afgørende for, at det er nemt at være elbilejer”, siger Mads Brøgger, der er direktør for Norlys’ energiforretning i en pressemeddelelse til recordere.dk

Her opstilles de nye ladestandere

 • Emanuel Sejrs Gade (6 stk. ladeudtag)
 • Eugen Warmings Vej (6 stk. ladeudtag)
 • Helge Rodes Vej (6 stk. ladeudtag)
 • Hjarnøgade (6 stk. ladeudtag)
 • Ingerslevs Boulevard (6 stk. ladeudtag)
 • Jens Baggesens Vej (ved Katrinebjergvej 75) (8 ladeudtag)
 • Jens Baggesens Vej 88 (6 stk. ladeudtag)
 • Klostergade (6 stk. ladeudtag)
 • Lystrup Centervej 78 (8 ladeudtag)
 • Nordborggade (6 stk. ladeudtag)
 • Sankt Johannes Allé 1 (6 stk. ladeudtag)
 • Sønderport 7 (4 stk. ladeudtag)
 • Tage Hensens Gade (6 stk. ladeudtag)
 • Telefonsmøgen (6 stk. ladeudtag)
 • Tietgens Plads (6 stk. ladeudtag)
 • Vejlby Centervej (6 stk. ladeudtag)
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.