Forside Nyheder

Efter reklame-succes hæver Netflix kvaliteten

-

Netflix’ reklame-abonnement er nået 15 mio. brugere og nu hæves kvaliteten og der tilbydes download

Antal abonnenter på det delvist reklamebetalte Netflix-abonnement, som endnu ikke findes i Danmark, er tredoblet siden sidste udmelding. Tilbage i maj måned lød det at der var 5 mio. abonnenter som var hoppet på reklamerne. I denne uge fortalte Netflix at det nu er steget til 15 mio. abonnenter. Det skriver CNBC

Annonce:

Det får nu streamingtjenesten til at se på hvordan reklame-abonnementet kan forbedres. Hidtil har videokvaliteten på det reklamebetalte abonnement været 720p, men det vil snart blive hævet til 1080p. Samme kvalitet som standard-abonnementet uden reklamer.

Men Netflix har yderligere en kanin i hatten. Det har nemlig ikke hidtil været muligt at downloade film og serier til offline brug på reklame-abonnementet, men det bliver det nu. Så brugerne kan hente indhold ned og se det offline f.eks. på rejser, selvom de er på det delvist reklamebetalte abonnement.

I USA koster det delvist reklamebetalte abonnement $6,99, mens Basic koster $9,99. Herhjemme koster Basic 79 kr/måned. Direkte omregnet er det lidt over 55 kr/måned for reklameabonnementet.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.