Forside Nyheder

Stort nedbrud hos Norlys (løst)

-

En akut nedrivning af en bro i Aarhus har givet Norlys-kunder problemer landet over

En bro over Døde Å i Aarhus-forstaden Viby J var i fare for at et rensningsanlæg blev oversvømmet, og det blev besluttet at den skulle rives ned akut.

Annonce:

Det arbejde begyndte i dag. Uheldigvis betød arbejdet at flere af Norlys fiberkabler blev skåret over. Det betød at forbindelsen til tv-, internet- og telefonikunder hos Norlys i Aarhus. Derudover kunne kunder på Norlys fiber og kabelnet-forbindelse i hele Danmark opleve sporadiske udfald. Det påvirkede også Mit Norlys, tv-boks og bestilling af tv og internet.

Norlys fortæller på deres hjemmeside at streamingtjenesten Norlys Play nu virker igen. Derudover begynder de kunder, der har manglet adgang til internet og telefoni at få deres forbindelse igen. Det kan dog stadig gå noget tid, før alle kunder har forbindelsen igen.

Opdatering sent fredag aften: Problemerne er løst

 

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.