Forside * Fokus

Allente ændrer på streamingpakkerne

-

TV-distributørem Allente har annonceret væsentlige ændringer i deres streamingpakker.

Allente ændrer på streamingpakkerne. Disse ændringer er et direkte resultat af en omfattende forbrugerundersøgelse, som har afdækket kundernes og forbrugernes præferencer i forhold til deres underholdningsbehov. Som svar på denne feedback introducerer Allente mere fleksible abonnementsmuligheder for deres kunder.

Annonce:

Siden Allente kom til verden for to år siden gennem en fusion mellem Canal Digital og Viasat, har virksomheden tilbudt en bred vifte af tv-kanaler, streamingtjenester og bredbåndsløsninger over hele Norden. Med de nye ændringer sigter Allente mod at gøre deres Allente Stream-tjeneste, der inkluderer både streaming-tv og -tjenester, mere tilpasset kundens individuelle behov.

En af de mest markante ændringer er, at kunder nu får muligheden for at justere indholdet i deres abonnementer måned for måned. Dette tiltag imødekommer især behovene hos unge voksne og familier med småbørn, som efterspørger et bredere udvalg af streamingtjenester. Endvidere vil Allente tilbyde større valgfrihed inden for sportsunderholdning, herunder flere pakker og mere fleksible løsninger.

En anden markant ændring er at sport nu er et tilvalg. Så dem som ikke ønsker at betale for sport kan slippe.

Mahmoud Mustapha, Kommerciel direktør i Allente, forklarer ændringerne: “Måden folk konsumerer indhold på ændrer sig hurtigt. Vi ser en stigning i antallet af abonnementer pr. husstand og en fortsat digitalisering. Disse tendenser stiller krav til os som underholdningsleverandør, men skaber også nye muligheder. Vi har gennemført en bred undersøgelse i Danmark, Norge og Sverige for at forstå vores kunders præferencer bedre. Vores nye, skræddersyede streamingpakker er et direkte svar på denne feedback.”

De nye pakker fra Allente lægger vægt på fleksibilitet, enkelhed og værdi for pengene. Undersøgelsen har vist, at mange forbrugere værdsætter muligheden for at tilpasse deres abonnementer efter behov og præferencer. Dette inkluderer klare og forståelige pakkeløsninger, hvor man betaler for det indhold, man ønsker, uden at skulle abonnere på uønskede tjenester som for eksempel sport, hvis det ikke er af interesse.

Mustapha tilføjer: “Vores mål er at gøre vores pakker mere attraktive for et bredere publikum, med et øget fokus på streamingtjenester. Gennem Allente-appen skal folk kunne finde al deres foretrukne underholdning ét sted. De skal nyde godt af fleksibilitet og få mere for pengene sammenlignet med at abonnere direkte hos de enkelte udbydere.”

Allente fortsætter med at introducere nye streamingprodukter, herunder deres egen Google TV™-streamingdongle, kendt som Streaming Hub. Med en sådan løsning kan kunderne nyde underholdningen udelukkende med en mobiltelefon og en internetforbindelse, uden behov for yderligere apparater i hjemmet.

 

Sportspakken med 6 sportskanaler er et tilkøb (kr. 130/måned)

 

Allentes nye pakkeløsninger i Danmark

Allente Stream Basic: Danske lineære TV-kanaler + Viaplay Film & Serier for 429 kr./måned.

Allente Stream Flex 2: “Basic”-pakken + to ekstra valgmuligheder (streamingtjenester/ekstra TV-kanaler), med mulighed for månedlig udskiftning. Pris: 529 kr./måned (introtilbud de første seks måneder 429 kr.).

Allente Stream Flex 4: “Basic”-pakken + fire ekstra valgmuligheder, også med månedlig udskiftning. Pris: 629 kr./måned (introtilbud de første seks måneder 529 kr

I tillæg vil sportsinteresserede kunne vælge sportsunderholdning i form af 2 pakker med TV-kanaler og Viaplay Total. Sportspakken med TV 2 Sport, TV 2 Sport X, TV3 Max og TV3 Sport, Eurosport 1 og Eurosport 2 koster kr. 130/måned.

De nye pakker tilbydes nye kunder i Danmark fra november 2023. Eksisterende kunder vil overgå til disse i løbet af 2024.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.