Forside * Featured

Nordisk Film lancerer landsdækkende biograf-abonnement

-
Foto: Nordisk Film Biografer

Nordisk Film Biografer indfører landsdækkende abonnementsordning

Kæden Nordisk Film Biografer tager et nyt skridt for at tiltrække flere biografgængere ved at lancere en landsdækkende abonnementsordning. Dette tiltag kommer som et svar på den voksende popularitet af streamingtjenester som Netflix og HBO, der har skabt en hård konkurrence for biograferne. Det skriver TV 2

Siden genåbningen efter covid-pandemien har danske biografer oplevet en gradvis tilbagevenden af publikum, men med over 12 millioner billetter solgt årligt før pandemien, og kun syv millioner i 2020 og 2021, er der stadig lang vej igen. I 2022 sås dog en opgang med næsten ti millioner solgte billetter.

Annonce:

For at accelerere denne positive tendens tilbyder Nordisk Film Biografer nu en abonnementsordning til et fast beløb om måneden, hvilket giver ubegrænset adgang til alle film. Denne ordning er blevet introduceret efter succesen med en lignende model i biografen i Aalborg, Kennedy Arkaden, hvor Bioplus Unlimited-abonnementet blev lanceret i oktober 2021 til 199 kroner om måneden.

Asger Flygare Bech-Thomsen, administrerende direktør i Nordisk Films Biografer, understreger, at abonnementsmodellen ikke kun skal tiltrække hyppige biografgængere, men også fungere som en levedygtig forretningsmodel. Han påpeger, at abonnementsmodellen har øget antallet af biografgængere og opmuntret publikum til at se et bredere udvalg af film, herunder mindre kommercielle titler.

Biografchef i Randers, René Jensen, udtrykker også tilfredshed med den nye ordning, og håber, at den vil bidrage til at få biografen helt tilbage på sporet efter pandemien.

Abonnementsordningen træder i kraft fra tirsdag og vil blive implementeret i alle 23 biografcentre i Nordisk Film Biografers netværk. Initiativet er set som et strategisk træk for at konkurrere ikke kun med hjemmeunderholdning, men også med andre kulturtilbud uden for hjemmet.

 

Pris og tilgængelighed

NfBio Bioplus Unlimited koster kr. 229/måned

Der er 4 måneders binding på abonnementet, og det vil være tilgængeligt fra tirsdag d. 28/11

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.