Forside * Nyheder

Nu kan du snart betale dine regninger via din e-Boks.

-
ill. e-boks.dk

I en nylig undersøgelse fra e-Boks fremgår det, at en betydelig andel af danskerne, 63 procent, er skeptiske over for at betale regninger via links modtaget i almindelige emails.

Denne forsigtighed skyldes en øget bevidsthed om risikoen for online-svindel, en realitet for mange, da to ud af tre danskere rapporterer om ofte at modtage phishing-forsøg via email og SMS.

Ulrik Falkner Thagesen, CEO hos e-Boks, understreger alvoren i denne situation og den generelle mistro over for digitale betalingsmetoder i almindelige kommunikationskanaler.

Annonce:

 

ill. e-Boks.dk

Som svar på denne udfordring har e-Boks i samarbejde med Mastercard udviklet en løsning baseret på open banking-princippet. Det muliggør betaling af regninger uden at skulle logge ind på netbanken.

Christina Trauboth, Vice President for Open Banking Sales hos Mastercard, forklarer, at deres nye betalingsløsning tillader brugere at betale fakturaer direkte via et link, hvilket gør processen nemmere og mere fejlfri. Dette er især nyttigt i situationer, hvor regninger let kan blive glemt eller forlagt.

Samarbejdet mellem e-Boks og Mastercard er allerede officielt, men tidspunktet for, hvornår denne nye løsning bliver tilgængelig, er endnu ikke offentliggjort. Det bliver muligt at benytte løsningen, uanset om du bruger e-Boks på mobilen eller en computer.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.