Forside * Nyheder

Så kan du igen få Last Christmas blæst ud i dit TV på Uptown Christmas TV

-

Er du en af dem der bare ikke kan få nok jul, så har Uptown åbnet for deres Jule-Musik-Video-Kanal Uptown Christmas i dag.

For nogle står julen allerede for døren, og i år kan de danske tv-kunder for 12. år i træk komme i julestemning med Uptown
Christmas TV. Det sker i samarbejde mellem rettighedshaverne i den danske musikbranche, Uptown og danske tv-distributører.

Annonce:

Rettighedshaverne tilbyder kanalen som en julegave for at bringe julemusik og bjældeklang til alle danske hjem med en tv-pakke.

Så nu kan du høre Last Christmas med Wham, eller mange andre julehits, når Uptown åbner op for mere end 400 musikvideoer, der kun indeholder julemusik.

 

Her kan du se Uptown Christmas TV

Kanalen kommer bredt ud til danskerne via de store danske tv-distributører og antenneforeninger – bl.a. YouSee, Norlys, Waoo, Altibox, Glenten, ASOM-Net, Nanoq Media m.fl.

 

Pas på “Whamageddon”

“Whamageddon” er et humoristisk og uofficielt julespil, der har vundet popularitet på internettet, især i Storbritannien. Spillets regler er enkle, men udfordringen kan være knivskarp for deltagere, der stræber efter at undgå at høre Wham!’s berømte julesang, “Last Christmas”.

Spillet starter den 1. december og løber op til midnat den 24. december. Målet er at undgå at høre denne ikoniske julesang; hvis en spiller genkender sangen, er de “whammet” og ud af spillet. Sangen skal høres tilfældigt og kan komme fra enhver kilde uden for spillerens kontrol – fra butikshøjttalere til radioen i en forbikørende bil.

Når man først er ramt af Wham!’s fængende melodier, er det sædvane at annoncere sit nederlag på sociale medier med hashtagget #Whamageddon. Det er et spil, der kombinerer julens glæde med en lunefuld konkurrenceånd, og det bringer en ekstra spænding til ferieindkøb og sociale sammenkomster, mens deltagere forsøger at undgå den musikalske granat, der er “Last Christmas”.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.