Forside * Featured

Samsung TV Plus er nu oppe på 94 gratis tv-kanaler i DK

-

Samsung TV Plus har føjet yderligere 3 gratis tv-kanaler til sit udbud

Samsung TV Plus, som blev lanceret i Norden i april 2021, udvider nu sit indholdstilbud i Danmark ved at tilføje flere kanaler til sit eksisterende udvalg. Nu får brugerne i Danmark have adgang til 94 forskellige kanaler, hvilket er en stigning fra 91 kanaler. Det fortæller Samsung i en udmelding

Annonce:

Streamingtjenesten fungerer som en FAST-tjeneste (Free Ad-supported Streaming Television), der tilbyder en lineær tv-oplevelse med en guide, ligesom traditionelle kabel- eller satellit-tv-tjenester.

Kataloget inkluderer en mangfoldighed af kanaler, fra sportsrelateret indhold som FIFA+ og motorsportskanaler, til fakta-orienterede kanaler som Viasat Nature og History, samt dokumentar- og kriminalitetskanaler som Real Stories og True Crime Now. Nyhedskanalen NBC News NOW er også blevet lanceret for at tilbyde dybdegående rapportering og breaking news.

Der er også et fokus på underholdning, med kanaler dedikeret til animeret indhold som SvampeBob Firkant, Avatar, og Yu-Gi-Oh!, samt en blanding af internationale og nordiske film og serier på kanaler som Viasat Explore og Youlook Nordics.

Samsung TV Plus er designet til at være brugervenligt og tilgængeligt, da det er forudinstalleret på Samsungs smartenheder og ikke kræver abonnement, ekstra enheder eller et tilknyttet kreditkort. Når man tænder sit Samsung Smart TV, starter tjenesten automatisk, hvilket giver brugerne umiddelbar adgang til et bredt udvalg af underholdning.

Det er Samsung TV fra 2017 og yngre som har mulighed for at vise Samsung TV Plus. Kanaludbuddet kan ses her

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.