Forside * Featured

Nu er de nye PlayStation 5 i butikkerne

-

De nye slankere PlayStation 5 er nu tilgængelige i Danmark

Sony har introduceret en opdateret version af PS5, som er lidt slankere og kommer med et monterbart disc-drev og en forøget lagerkapacitet på 1TB. Denne nye model præsenteres i to versioner: en med et forhåndsmonteret disc-drev og en digital version uden disc-drev, som giver mulighed for at tilføje et disc-drev senere.

Annonce:

Aktivering af disc-drevet i begge versioner kræver en internetforbindelse. Den nye PS5-model er markant lettere og mindre end de tidligere versioner, med en massefylde reduceret med omkring 30% og en vægtreduktion på 18% til 24%. Desuden har den to USB-C porte på fronten og opretholder de samme høje specifikationer som tidligere modeller, inklusive 4K 120Hz gameplay med HDR og VRR via HDMI 2.1.

Et karakteristisk træk ved de nye konsoller er det to-delte hvide cover på siderne, i modsætning til den originale models enkelte sideplader. Sony planlægger at udgive covers i forskellige farver, herunder sort, rød, blå og sølv, næste år.

Mens denne nye PS5-model ikke betragtes som en signifikant opgradering for nuværende ejere af PS5, da den ikke er en “PS5 Pro”, er den designet til nye kunder, der endnu ikke ejer en PS5. Den var først tilgængelig i Japan og USA og er nu tilgængelig hos danske forhandlere.

 

Galleri

 

Priser og tilgængelighed

Den vejledende pris for modellen uden disc-drev er 3.999 kroner, mens den digitale version med disc-drev koster 4.799 kroner, men begge sælges til lavere priser.

Tjek dagspris på PS5 digital version uden disc-drev

Tjek dagspris på PS5 digital version med disc-drev

Disc-drevet fås som tilbehør til 1.000 kroner, så en model uden disc-drev senere kan opgraderes. Tjek dagspris på disc-drev

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.