Forside * Nyheder

PlayStation-brugere mister adgang til 1318 ‘købte’ serietitler

-
Foto: Shutterstock.com

Når du køber film og tv-serier digitalt, så ejer du ikke det indkøbte. Det bekræfter Sony PlayStation, som nu fjerner 1318 ‘købte’ serietitler fra kataloget

Selvom streamingtjenesterne kalder det et køb, når man erhverver en film eller tv-serie til visning igen og igen på tjenesten, så har det ikke noget med et fysisk salg at gøre.

Det man har købt digitalt til streaming er ikke nødvendigvis tilgængeligt i al evighed. Det er kun tilgængeligt sålænge streamingtjenesten har rettighederne til at vise det.

Annonce:

Det bekræfter Sony PlayStation nu, i det de nu slukker for købte tv-serier fra Discovery med udgangen af i år. Det betyder at hele 1.318 serietitler ikke længere vil være tilgændelige til de PlayStation-brugere som måtte have “købt” dem.

Det fortæller Sony i en udmelding til brugerne af PlayStation-butikken. En udmelding som lyder (oversat):

Discovery Entitlements berørte titler

Fra den 31. december 2023 vil du på grund af vores indholdslicensaftaler med indholdsudbydere ikke længere kunne se noget af dit tidligere købte Discovery-indhold, og indholdet vil blive fjernet fra dit videobibliotek.

Vi takker dig oprigtigt for din fortsatte støtte.

Tak, PlayStation Store

 

Titlerne på de Discovery-titler som ikke længere vil være tilgængelige, selvom brugerne troede at de havde ‘købt’ dem kan ses her

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.