Forside * Featured

OPDATERET: Norlys varsler prisstigning og kanalændringer

-

Per 1. marts sker der ændringer i priser og udbud for kunder hos Norlys

Norlys har annonceret en forestående prisstigning samt ændringer i tv-kanaludbuddet, gældende fra 1. marts 2024. Det skriver digitalt.tv

En nylig mail fra Norlys til deres kunder, herunder tidligere Boxer TV kunder med den store pakke (tidligere kendt som “Vælg alt”), afslører en prisforhøjelse på 50 kr. om måneden, hvilket bringer den månedlige pris op til 779 kr.

Annonce:

Ifølge Norlys skyldes denne prisstigning øgede udgifter til leverandører og er nødvendig for at kunne fortsætte med at tilbyde kvalitets-tv-indhold.

Desuden vil kunder med den store pakke opleve en opgradering af deres TV 2 Play Basis (med reklamer) til TV 2 Play Favorit + Sport (med reklamer) fra 1. marts 2024.

Norlys har også meddelt, at kanalen Nat Geo Wild vil blive tilføjet til den store pakke og placeres på kanalplads 31 fra 1. marts 2024.

Disney Junior, som drives af The Walt Disney Company Nordic, lukker ned i Danmark, og vil derfor ikke være tilgængelig efter 1. marts 2024. Indholdet fra Disney Junior vil i stedet blive vist på Disney Channel i de perioder, hvor børn typisk ser tv.

VH1, ejet af Paramount, lukker ligeledes i Danmark, og erstattes af den nye kanal Nick Music fra 1. april 2024. Nick Music vil tilbyde et bredt udvalg af musikvideoer og musikrelateret indhold for hele familien, i samme stil som VH1.

 

Norlys prisændringer per 1. marts

Antenne TV (det tidligere Boxer)

  • Vælg alt: Stiger med 50 kr. til 779 kr/md
  • Vælg 8: Stiger med 30 kr. til 499 kr/md
  • Vælg Frit stiger med 20 kr/md og samtidig hæves prisen på flere tv-kanaler, se de nye priser her

Kabel-TV (det tidligere Stofa)

  • Lille tv-pakke: Stiger med 45 kr. til 319 kr/md
  • Mellem tv-pakke: Stiger med med 20 kr. til 549 kr/md
  • Stor tv-pakke: Stiger med 20 kr. til 799/md

Er du foreningskunde, så kan prisen variere.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.