Forside * Featured

HiFi nyt: Kef LSXll LT har samme gode lyd til en lavere pris

-

Den seneste tilføjelse til Kef LSX-serien byder på den velkendte høje lydkvalitet til en ny lavere pris

Designet af LSXII LT er skabt af Michael Young, en fremtrædende skikkelse inden for industriel design. Youngs diskrete og elegante designfilosofi, kendt for sin raffinerede minimalisme, opnår en perfekt harmoni mellem æstetik og funktionalitet.

Annonce:

Til en væsentligt reduceret pris deler LSXII LT de samme immersive hi-fi-lydegenskaber og kerne teknologier som dens forgænger, LSXII. Den understøtter streaming via AirPlay 2, Chromecast, og Bluetooth 5.0.

Udstyret med det identiske 11. generations Uni-Q-driver system som LSXII, tilbyder LSXII LT en enkeltstående lydkilde, der udvider lyttens ‘sweet spot’ og sikrer ensartet lyddistribution i hele rummet. Dette garanterer, at alle lyttere kan nyde en rumfyldende og indlevende lydoplevelse, fortæller importøren RadioActiv

LSXII LT muliggør tilslutning til tv via HDMI ARC, til desktop eller bærbare computere via USB-C, og til spillekonsoller gennem en optisk forbindelse. For dem, der søger film og musik med ekstra dyb bas, tilbyder højttaleren en særlig udgang for tilslutning af en KEF-subwoofer, med mulighed for trådløs forbindelse ved brug af et adapter kit.

Med mere end blot 200 watt hi-fi-lyd, er LSXII LT designet til at forbedre dagligdagen. Den integreres nemt i det smarte hjem til at gennemse og afspille musik, skifte kilder, eller styre afspilning, pause og lydstyrke via en app til det smarte hjem.

Tilbehør såsom standere, vægbeslag og ministandere til skrivebordet er tilgængelige for yderligere tilpasning.

Leveres i farverne: Sage Green, Stone White og Graphite Grey

Vejl pris, sæt kr. 7.695,-

 

 

Kef LSXII LT

Streaming:

AirPlay 2
Google Chromecast
UPnP Compatible
Bluetooth 5.0

Streaming services:

Spotify
Tidal
Amazon Music
Qobuz
Deezer
QQ Music
Internet Radio
Podcast

Inputs:

HDMI ARC
TOSLINK Optical
USB Type C
USB Type C (interspeaker)*
RJ45 Ethernet (network)

Outputs:

RCA Subwoofer output x 1

Max. resolution:

Up to 24bit/384kHz
DSD

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.