Forside * Featured

Nu rulles det nye look på Google TV ud

-
Google TV. Foto: Google

Opdateringen byder bl.a. på et opdateret udseende for sektionen “Dine Apps”

Nu ruller Google den seneste opdatering til Google TV ud, og den byder bl.a. på en designændring. Det skriver Google i en udmelding.

Nu introducerer de opdateringer til “Dine apps”-sektionen, som tilbyder hvad de beskriver som et mere elegant og forenklet design for en forbedret adgang til dine favoritapps.

Annonce:

Du vil nok opdage et fornyet design i sektionen “Dine apps” på din Google TV’s “Til dig”-skærm.

Her er en oversigt over de nye funktioner:

  • Runde appikoner: Appikonerne vises nu i et nyt, rundt design, som moderniserer startskærmen og gør det lettere at identificere dine apps.
  • Direkte adgang til gratis TV-kanaler: Opdag en ny genvej til gratis TV-kanaler i sektionen “Dine apps”. Google TVs udvalg af gratis kanaler spænder fra lokale nyheder til film og sportsbegivenheder, tilgængelige uden ekstra downloads, betalinger, eller abonnementer.
  • Udvidet udvalg af apps: Antallet af appikoner i sektionen “Dine apps” er forøget, hvilket giver nemmere adgang til endnu flere af dine foretrukne apps.
  • Personliggør din app-række: Med nye funktioner til at “omorganisere” og “tilføje apps” i slutningen af sektionen, har du nu større kontrol over organiseringen af dine apps og nemmere mulighed for at udforske og installere nye apps.

Opdateringen ruller gradvist ud til alle apparater over de kommende par måneder.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.