Forside * Featured

Norlys sænker priserne på offentlige ladestandere for elbiler

-
Foto: Norlys

I en nylig udmelding har Norlys annonceret en betydelig prisnedsættelse på deres offentlige ladestandere, hvilket er godt nyt for danske elbilsejere. Denne ændring, som træder i kraft inden for kort tid, omfatter både lynladere og de mere almindelige ladestandere.

Ellen Trolle, direktør for Norlys’ ladestanderforretning, har givet indsigt i virksomhedens strategiske beslutning bag prisjusteringerne.

Fra og med næste uge sænkes prisen på almindelige ladestandere fra 3,95 DKK til 2,49 DKK pr. kWh, en reduktion på 37%. For lynladerne sænkes prisen med 46 øre pr. kWh, hvilket bringer omkostningerne ned til 3,49 DKK pr. kWh. Disse tiltag er led i Norlys’ målsætning om at tiltrække flere brugere ved at gøre elbilopladning mere økonomisk tilgængeligt.

Annonce:

LÆS OGSÅ: Norlys indvier ladepark nr. 1 af 15 med gratis lynladning

Ifølge Ellen Trolle er der en klar strategi bag de forskellige prisreduktioner. “Vi har længe ønsket at adskille prisen på de to typer af opladning,” forklarer hun til BT.. For omkring 20-25% af danskere, der ikke kan installere opladere hjemme, er offentlige normalladere deres primære opladningspunkt. “Disse er ofte folk, som lader deres bil natten over i det offentlige rum. Vi ønsker at gøre elbilen mere attraktiv for denne gruppe,” tilføjer Trolle.

Lynladere anvendes derimod primært af bilister på farten, som har behov for hurtig opladning, for eksempel under en pause på en længere rejse.

FDM’s forbrugerøkonom, Ilyas Dogru, hilser Norlys’ prisnedsættelser velkommen og bemærker betydningen for elbilsejere uden hjemmeopladningsmulighed. “Dette segment af markedet begynder nu også at se en positiv forandring,” siger Dogru.

LÆS OGSÅ: Teslas elektriske milepæl: 500 Superchargers i Danmark – Nu åben for alle EV

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.