Forside * Featured

Opdatering til Chromecast med Google TV forbedrer hovedtelefonstøtten

-

Chromecast med Google TV: Fast pair hovedtelefoner og nyt audio-panel

Google har netop lanceret en opdatering til Chromecast med Google TV, som bringer længe ventet bedre understøttelse af trådløse hovedtelefoner. Denne opdatering, som gør det lettere at skifte lydudgang og hurtigt parre hovedtelefoner, er nu tilgængelig for Chromecast med Google TV (4K) enheder.

Annonce:

Den nye funktion, kaldet Fast Pair, tillader en hurtig og enkel parring med kompatible hovedtelefoner, herunder mange af de bedste trådløse hovedtelefoner og ørepropper fra mærker som Sony. Fast Pair-funktionen, der blev annonceret for to år siden, er endelig blevet rullet ud som en del af den seneste systemopdatering, som også inkluderer diverse fejlrettelser og performance forbedringer.

For at få adgang til de nye funktioner, burde din Chromecast med Google TV (4K) opdatere automatisk. Hvis du ikke ser de nye funktioner, kan du manuelt tjekke for opdateringer ved at gå til Indstillinger > System > Om > Systemopdatering. Opdateringen kræver 169 MB plads og burde være en hurtig proces med en stabil internetforbindelse.

Med Fast Pair bliver det meget nemmere at parre hovedtelefoner med TV’et. Når du åbner etuiet til et par kompatible hovedtelefoner, som Pixel Buds Pro, vil en pop-up meddelelse fremkomme i øverste højre hjørne af skærmen, hvilket gør det nemt at skifte til den ønskede lydudgang direkte.

Den opdatering introducerer også et nyt audio-panel, som gør det nemmere at skifte mellem forskellige lydudgange, såsom tv-højttalere, soundbars eller hovedtelefoner, uden at skulle navigere gennem en labyrint af indstillingsmenuer. Dette er en markant forbedring, der gør det hurtigere og mere bekvemt at skifte lydudgang, hvilket er ideelt for dem, der ønsker at se tv uden at forstyrre andre, eller for dem der ønsker en forbedret lytteoplevelse i støjfulde omgivelser.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.