Forside * Featured

Soundsociety: Oplev den største HiFi-messe i Kbh

-
Foto: Google

Danmarks største HiFi-messe rykker til København med lydudstillingen Soundsociety

I et markant skifte for lyd- og musikentusiaster, flytter Danmarks største HiFi-messe, Soundsociety, til København efter fire succesfulde år i Århus. Den kommende udgave af denne prestigefyldte begivenhed finder sted d. 2.-3. marts 2024 på Hotel Scandic Sluseholmen, hvor offentligheden inviteres til at dykke ned i et univers af musikanlæg og lydoplevelser uden lige.

For en entrépris på kun 75 kroner i forsalg, vil besøgende have en enestående chance for at udforske 32 forskellige lyd-rum, spækket med produkter fra over 100 førende internationale mærker. Disse rum, som inkluderer alt fra mødelokaler og kongressale til suiter og hotelværelser, vil vise det ypperste inden for musiksystemer, hovedtelefoner, hjemmebiografer og Hi-fi systemer til millioner af kroner.

Annonce:

En særlig feature ved messen er en unik playliste, tilgængelig på sound-society.dk, som besøgende opfordres til at lytte til på deres eget anlæg før messen. De samme numre vil blive spillet i de forskellige lydsuiter på stedet, hvilket giver et optimalt sammenligningsgrundlag for de lydoplevelser, gæsterne kan forvente.

Soundsociety byder ikke kun på en udstilling af det nyeste udstyr, men også på en sjælden mulighed for at møde skaberne bag over 100 forskellige brands. Dette er en unik chance for at få indsigt i den nyeste teknologi, trends inden for lyddesign og måske endda knytte kontakter til fremtidige samarbejder.

Åbningstiderne for messen er lørdag fra kl. 10:00 til 17:00 og søndag fra kl. 10:00 til 16:00, hvilket giver rigelig tid til at udforske alle de lydoplevelser, Soundsociety har at byde på. Dette skifte til København markerer et nyt kapitel for HiFi-messen og arrangørerne lover at det bliver en uforglemmelig weekend for alle, der værdsætter høj kvalitet og innovation inden for lyd.

Find vej til Scandic Sluseholmen

 

Soundsociety 2024 udstillerliste

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.