Forside * Fokus

Ikea lancerer to USB-C hurtigopladere

-
Foto: IKEA
30W Sjöss oplader. Foto: IKEA

IKEA Sjöss er USB-C hurtigopladere med hhv. 30W og 45W

Ikea har introduceret to varianter af deres nye Sjöss USB-C hurtigopladere, tilgængelige i modeller med enten en eller to porte. Modellen med en enkelt port tilbyder 30 W opladning, mens versionen med to porte leverer op til 45 W. Det skriver Teknikweckan

 

Annonce:
45W Sjöss oplader. Foto: IKEA
45W Sjöss oplader. Foto: IKEA

Denne serie af hurtigopladere, der er designet til at imødekomme behovene for en bred vifte af enheder såsom smartphones, tablets og laptops, inkluderer også tre farvede klistermærker (grøn, orange og blå) for at lette identifikationen af forskellige opladere i hjemmet.

45W Sjöss oplader. Foto: IKEA
45W Sjöss oplader. Foto: IKEA

For den dobbeltportede model reduceres opladningskapaciteten til 22 W per port, når begge porte anvendes samtidigt. Desuden er Sjöss-opladerne udstyret med teknologier som Power Delivery (PD 3.0), Quick Charge (QC4+) og Programmable Power Supply (PPS), samt beskyttelsesfunktioner mod overstrøm, kortslutning og overophedning.

30W Sjöss oplader. Foto: IKEA

Pris og tilgængelighed

  • Ikea Sjöss 30W koster kr. 59,-
  • Ikea Sjöss 45W koster kr. 99,-

Er tilgængelig nu i IKEA-butikkerne og online

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.