Forside * Featured

Nu kan elbilejere nøjes med én app til opladning

-
Foto: recordere.dk

Slip for labyrinten af apps for at kunne betale for opladning. Norlys har lanceret en app som dækker 650.000 offentlige ladepunkter

For mange elbilbrugere har virkeligheden været en labyrint af syv forskellige apps og tre forskellige ladebrikker blot for at betale for en simpel opladning af deres køretøj. Dette problem blev især tydeligt under længere bilture rundt i Europa.

Nu åbner en ny mulighed for elbilejere, der ønsker at tage på påskeferie uden bekymringer. Norlys præsenterer en lade-app, der giver adgang til mere end 650.000 offentlige ladepunkter over det meste af kontinentet. Det skriver Norlys i en udmelding.

Annonce:

“Vores ambition er, at det skal være både let og overskueligt at vælge elbilen til, og derfor må det ikke være besværligt som elbilist at tage på en længere køretur hverken i Danmark eller Europa. Mange skal snart køre på påskeferie, og nu kan de nøjes med én app uanset om turen går på tværs af landet eller Europa”, fortæller Ellen Trolle, der er direktør for Norlys’ ladestanderforretning.

Norlys’ nye lade-app er åben for alle elbilbrugere, uanset hvilken ladeoperatør de normalt benytter. Betaling kan foretages via betalingskort, MobilePay, Apple Pay eller Google Pay, mens Norlys’ egne kunder også har mulighed for at få ladningerne direkte på deres næste elregning.

App’en har også indbygget en funktion til automatisk opladning, der sker på det tidspunkt, hvor strømmen er mest bæredygtig og billigst.

 

Tilgængelighed

Norlys opladning 2.0 til Android

Norlys opladning 2.0 til Apple iOS

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.