Forside * Nyheder

Nye muligheder for Hue på Samsung TV

-
Foto: Signify

Philips Hue Sync TV, der kan give “ambilight” og Hue-styring på Samsung TV, får nye muligheder

I mere end et år har det været muligt at koble et kompatibelt Samsung TV sammen med Philips Hue-lys for at skabe en oplevelse med lys hjemmebiografen. Nu udbygger Signify (dem bag Philips Hue) og SmartThings (Samsungs platform til smarthjemmet) samarbejdet og tilføjer nyt til deres ‘ambilight’ og Hue-styring.

Foto: Signify

Månedligt abonnement

Som et supplement til at købe app’en Philips Hue Sync TV til sit Samsung TV, så bliver der snart mulighed for at ‘leje’ den. Philips Hue lancerer her i 2024 en abonnementsordning til €2,99/måned (kr. 22,50/måned).

Annonce:

Hvor køb af app til €129,99 (kr. 975) kun giver adgang til app’en på det ene TV hvor den er købt, så giver abonnementet mulighed for at installere app’en på op til 3 Samsung TV inden for samme husstand.

Forenklet styring og udvidede automatiseringer via SmartThings

Integrationen med SmartThings gør det muligt for Samsung-brugere at styre Sync TV-appen fra deres smartphones, sammen med andre enheder, der er kompatible med SmartThings.

SmartThings-app’en gør det muligt at ændre indstillinger fra en smartphone, uden at det forstyrrer tv-seningen. Her kan man vælge forskellige tilstande og styre synkroniseringen samt oprette automatiseringer, der samarbejder på tværs af enheder for at skabe den perfekte indstilling for filmaftenen med et enkelt tryk.

Foto: Signify

Music Mode forvandler stuen

Philips Hue Sync TV-app-brugere med et af de kompatible Samsung TV-modeller fra i år (2024) kan snart nyde en ny funktion: Music mode. Her reagerer Philips Hue-lysene på musikken fra tv’et i stedet for at reagere på indholdet af skærmen.

Dette omdanner stuen til en personlig koncertoplevelse og er kompatibel med al slags musik afspillet på tv’et. Funktionen vil også blive tilgængelig på kompatible Samsung TV’er fra 2022 og 2023 senere på året.

 

Tilgængelighed og kompatibilitet

Philips Hue Sync TV-app’en er tilgængelig for Samsung Q60-serien eller nyere QLED-TV’er produceret fra 2022 og frem.

Integrationen af app’en i SmartThings samt det månedlige abonnement bliver tilgængeligt fra foråret 2024.

Music Mode vil være tilgængelig ved lanceringen for kompatible Samsung TV’er fra 2024 og senere på året for modeller fra 2022 og 2023.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.