Forside * Nyheder

Disney Sjov gør comeback

-
Foto: recordere.dk

Disney går i konkurrence med DR og placerer den ny Disney Sjov lige oven i FredagsTamTam

Fra 5. april vil det legendariske familieunderholdningsprogram gøre comback på TV. Dette med et særligt timelangt afsnit dedikeret til de mindste i familien. Afsnittet vil byde på elskede tegnefilmshits som Kim Possible, Rip, Rap og Rup på eventyr, Chip & Chap: Nøddepatruljen og Phineas & Ferb.

“Vi er begejstrede og stolte over at kunne tilbyde Disney Sjovs episke tilbagevenden til de danske seere på vores nye, styrkede Disney Channel dette forår”, fortæller Hans van Rijn, administrerende direktør for The Walt Disney Company Nordic & Baltic, i en udmelding, og fortsætter:

Annonce:

“Det bliver et glædeligt gensyn for generationer og en vidunderlig mulighed for de yngste seere til at opdage et ikonisk tv-underholdningsbrand, når vi præsenterer det stærkeste program nogensinde i den nordiske Disney Channels historie”.

Foruden Disney Sjov vil Disney Channel i 2024 præsentere titler som Bluey, Marvels Spidey og hans fantastiske venner, Star Wars: Unge jedier på eventyr, Disney Juniors Ariel, Miraculous: Ladybug & Cat Noir på eventyr, Bunk’d, Monstre på job, Superskurkene fra Valley View m.fl.

Det ny Disney Sjov har premiere på Disney Channel fredag d. 5. april kl. 19-20.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.