Forside * Featured

Nyt feature drop til Google Pixel ruller ud fra i dag

-
Google Pixel 8 familien i mintgrøn

Den seneste opdatering til Pixel-enheder er ankommet, fyldt med forbedringer, der integrerer Pixel-enheder endnu mere i dagligdagen.

Denne opdatering omfatter forbedringer til Call Screen, udvidede sundhedsfunktioner til den første generation af Pixel Watch og nye produktivitetsværktøjer til Pixel Tablet. Disse funktioner begynder at blive udrullet til enheder fra i dag og vil fortsætte over de kommende uger.

For Pixel-telefoner er Call Screen blevet forbedret og kan nu hjælpe med at starte et opkald, når opkalderen er stille. Med denne opdatering vil du se en “hello” chip, når en opkalder ikke reagerer. Ved at trykke på knappen, mens du screener et opkald, vil Google Assistant opfordre opkalderen til at tale, så du kan forstå, hvorfor de forsøger at nå dig. Hvis du ikke kan svare på dit screenede opkald med det samme, vil Google Assistant lade opkalderen vide, at de skal vente lidt længere, mens de forsøger at nå dig.

Annonce:

For den første generation af Pixel Watch introduceres mange avancerede funktioner fra Pixel Watch 2. Dette inkluderer Pace Training, der lader dig sætte et måltempo under en øvelse for at vide, når du er inden for dit mål, takket være dens indbyggede GPS og bevægelsessensorer.

Hvis hjertefrekvenszoner er dit mål, kan du nu bruge Heart Zone Training til at overvåge den tid, du tilbringer i hver af dine personlige hjertefrekvenszoner, for at hjælpe med at optimere og vejlede dine træninger. Derudover bringer vi auto-start og auto-stop til din første generation af Pixel Watch, så du ikke længere behøver at manuelt starte eller afslutte en træning. Din Pixel Watch vil nu automatisk starte og stoppe dine træninger direkte fra dit håndled, når den registrerer aktiviteten.

Google Maps på Wear OS kan nu give dig offentlige transportvejledninger på din Pixel Watch for at hjælpe med at finde den bedste rute. Du vil se forskellige transportmuligheder, realtidsafgangstider og et kompasaktiveret kortvisning for at guide dig til din destination. Start en tur fra din telefon for at se vejledninger på dit ur, eller hvis du har et LTE-aktiveret ur, kan du starte en tur direkte fra dit håndled.

Her er et udpluk af de vigtigste opdateringer:

  • Del videoer og billeder af høj kvalitet direkte på Instagram: Med din Pixel-telefon kan du optage skarpe og levende 10-bit HDR-videoer – og nu kan du også dele dem direkte som Instagram Reels fra din Pixel-enhed, hvis du har en Pixel 7, 7 Pro, 8, 8 Pro eller Pixel Fold. Det samme gælder for dine Ultra HDR-fotos.
  • Circle to Search kommer til Pixel 7 og 7 Pro: For nylig lancerede Google Circle to Search; en ny måde at søge på, hvor du hurtigt kan få adgang til informationer fra Search uden at skulle skifte app. Du søger ganske enkelt direkte på skærmens indhold ved at sætte en cirkel om et objekt, strege eller skrible med fingeren. Circle to Search er allerede tilgængelig på Pixel 8 og 8 Pro og kommer nu også til Google Pixel 7 og 7 Pro.
  • Selektiv skærmdeling på Pixel-telefoner og -tablets: Nu bliver det lettere at multitaske under videomøder på din Pixel-enhed. Når du deler din skærm med andre, kan du fremover vælge kun at dele en enkelt app ad gangen frem for din fulde skærm, så du kun deler det, du har lyst til. Funktionen bliver tilgængelig på alle Pixel-telefoner fra 5a og opefter samt Pixel Tablet.
  • Giv feedback i Docs med din finger eller stylus-pen: Tilføj håndskrevne noter og kommentarer i et dokument fra din Android-enhed med brug af en finger eller stylus-pen. Tilgængelig på alle Android-tablets og Android-telefoner, der kører på Android 8 eller nyere.

  • Få rutevejledninger til offentlig transport på dit Pixel Watch: Via Google Maps kan du fremover modtage live-opdateringer på afgangstider for offentlige transportmidler på din Wear OS-enhed. Gælder for alle Wear OS devices.
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.