Forside * Featured

Til sommer bliver ChatGPT meget bedre med GPT-5

-

OpenAI forventes at lancere den næste iteration af deres sprogmodel, GPT-5, i de kommende måneder, hvilket lover betydelige forbedringer over den nuværende version, GPT-4.

Denne udvikling blev offentliggjort kort tid efter et interview mellem OpenAI’s direktør, Sam Altman, og podcasteren Lex Friedman, hvor de diskuterede en række emner, herunder OpenAI’s forhold til Elon Musk og en tidligere kontrovers, der førte til Altmans kortvarige afskedigelse og efterfølgende genansættelse.

Annonce:

Under interviewet blev der også talt om OpenAI’s imponerende AI-videoværktøj, Sora, og fremtiden for sprogmodeller. Interessant nok beskrev Altman den nuværende GPT-4-model som “noget bras” i forhold til, hvad fremtiden bringer, hvilket indikerer en ambitiøs vision for GPT-5.

Ifølge kilder tæt på OpenAI har en udvalgt gruppe af virksomhedskunder allerede fået tidlig adgang til GPT-5 for at teste dens nye funktioner og kapaciteter. Disse tidlige tests tyder på, at GPT-5 vil være “væsentligt bedre” end sin forgænger, med forbedringer, der er skræddersyet til specifikke brugsscenarier og data for hver virksomhed.

GPT-5 er stadig under udvikling og gennemgår en træningsfase, hvorefter OpenAI vil udføre interne tests for at identificere og rette eventuelle fejl eller mangler, før modellen frigives til offentligheden. Denne proces kan potentielt fremskynde frigivelsen af GPT-5, afhængigt af testresultaterne.

Siden lanceringen af GPT-4 har ChatGPT stødt på flere udfordringer, herunder et fald i både brugerantal og nøjagtighed. OpenAI har også været under tilsyn af den italienske datamyndighed, Garante, som har kritiseret ChatGPT for overtrædelser af GDPR, selvom OpenAI har fastholdt, at deres praksis er i overensstemmelse med reglerne.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.